Werkend leren, lerend werken!

Training Zelfmanagement voor 55+

Mensen vanaf 55 jaar zijn over het algemeen geen carrièretijgers. Jij zit in een fase van je leven waarin bewust gelukkig zijn, zowel privé als ook in het werk, echt belangrijk voor je is. Een deel van de 55-plussers denkt voorzichtig aan voorbereiding op het pensioen, voor anderen is werk juist een stuk levensvervulling waarin de opgebouwde ervaring ten nutte gemaakt wordt. Vaak is het een periode waarin omschakeling gewenst is naar een ander takenpakket waarin ervaring, overdracht en begeleiding van anderen steeds centraler staan. Je bent in deze fase ook kritisch. Tenslotte ken jij zichzelf als professional en als mens en weet jij heel goed wat je energie geeft en wat niet. Wanneer je daar eerlijk over kunt zijn en wanneer daar begrip voor is, blijft het werk goed aansluiten en blijf jij de komende tijd een belangrijke pijler voor de organisatie.

In een inspirerend programma van twee maal een losse dag (09:00-16:30 uur) gaan we samen aan de slag met verdere bewustwording van je eigen (on)mogelijkheden als 55-plusser in het werk, het formuleren van haalbare doelen voor de komende jaren op het gebied van je eigen loopbaan, het zoeken naar een bevredigende balans tussen werk en privé en het vergroten van je vaardigheid om effectief om te gaan je tijd.

Datum
Dinsdag 2 oktober en maandag 15 oktober 2018

Locatie
Etten-Leur

Kosten
€ 550,-

Aanmelden
Om je aan te melden voor de training Zelfmanagement voor 55+, klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.