Werkend leren, lerend werken!

Workshop Werkgeluk – voor HR/P&O en leidinggevenden

De Academie West-Brabant organiseert in samenwerking met Klappe Training op woensdag 3 oktober 2018 de inspiratie-workshop Werkgeluk. De workshop is met name bedoeld voor HR-/P&O-adviseurs en leidinggevenden.

Wat is Werkgeluk?
Wie geluk ervaart in het werk is productiever, creatiever, innovatiever, minder vaak ziek, flexibeler en staat meer open voor veranderingen en ontwikkelingen Verder werken gelukkige medewerkers beter samen en worden zij beter beoordeeld door collega’s en managers. Zij dragen op een positievere manier bij aan de winst, prestaties en sales van een organisatie dan minder gelukkige medewerkers (bron: VN World Happiness Report, 2013). Maar bovenal is het gewoon fijn als medewerkers gelukkig zijn. Helaas is de realiteit vaak anders…… Van de 8,5 miljoen werkende Nederlanders weten we dat:

Slechts 12% gelukkig is in het werk. Dit betekent dat maar liefst 88% van de mensen niet (écht) gelukkig is. De kosten voor medewerkers die hierdoor met een burn-out thuis komen te zitten, zijn €60.000 per medewerker (1,8 miljard per jaar). De kosten voor onderpresterende medewerkers zijn zelfs twee keer zo hoog: ruim 3,6 miljard per jaar (bron: CBS, 2018).

Inhoud workshop Werkgeluk
Tijdens de workshop Werkgeluk komen de volgende vragen aan de orde: I. Wat is werkgeluk?Deelnemers krijgen inzicht in de drie belangrijkste onderdelen van hun eigen werkgeluk.  II. Wat bepaalt werkgeluk?Deelnemers weten welke factoren hun werkgeluk verklaren. III. Hoe vergroot je werkgeluk vanuit organisatieperspectief?Deelnemers weten welke drie stappen organisaties kunnen zetten om te ‘werken aan werkgeluk’. De workshop wordt afgesloten met 10 praktische werkgeluk tips die je direct in praktijk kunt brengen.

Voor wie?
De workshop is van belang voor alle organisaties die het werkgeluk van medewerkers willen vergroten. De workshop is m.n. geschikt voor leidinggevenden en HR professionals.

Datum en tijd
datum volgt

Aantal deelnemers
minimaal 6, maximaal 30 personen

Kosten
– ​van 6 t/m 9 deelnemers : € 125 per persoon
– van 10 t/m 15 deelnemers : € 95 per persoon
– van 16 t/m 20 deelnemers  : € 75 per persoon
– van 21 t/m 25 deelnemers : € 55 per persoon
– van 26 t/m 30 deelnemers : € 45 per persoon

Inschrijven
Om je in te schrijven voor de workshop Werkgeluk, klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.