Werkend leren, lerend werken!

Masterclass Succesvol Veranderen

Hoe komt het dat nog steeds is slechts een klein deel van de verandertrajecten succesvol is en wat kan je daar als manager, leidinggevende of veranderaar aan doen? Daarover gaat deze serie van zes inspirerende masterclasses rondom het thema ‘Succesvol Veranderen’.
Topsprekers met een schat aan praktijkervaring bieden nieuwe inzichten en methoden om van veranderprocessen een succes te maken.

De serie masterclasses is bedoeld voor iedereen die in de praktijk bezig is met het realiseren van veranderingen binnen organisaties zoals managers en leidinggevenden, verander- en programmamanagers, adviseurs en projectleiders.

Deze serie is in de afgelopen vier jaar al meer dan 15 keer met veel succes georganiseerd in verschillende regio’s in Nederland. En er deden al ruim 500 managers, leidinggevenden en projectleiders aan mee.

Het eerste deel van de masterclasses wordt steeds verzorgd door een topspreker. In het tweede deel staat een casus, ingebracht door één van de deelnemers, centraal. Aan de hand van hun praktijkervaringen gaan we met elkaar in dialoog. De sprekers nemen ook deel aan de casusbespreking.

Data
– 31 oktober 2017, Mathieu Weggeman, gastgemeente Roosendaal
– 21 november 2017, Theo Hendriks, gastorganisatie: Provincie Noord-Brabant. Let op: deze         bijeenkomst start al om 15.30 en duurt tot 19.30 uur
– 12 december 2017, Marcel Kuhlmann, gastgemeente Breda
– 16 januari 2018, Jacqueline Jansen, gastgemeente Halderberge                                                      – 6 februari 2018, Arend Ardon, gastgemeente Roosendaal
– 13 maart 2018, Hans van der Loo, gastgemeente Oosterhout

Voor het volledige programma, klik hier. Lees hier meer over de onderwerpen van deze inspiratiesprekers.

Kosten
De kosten voor deelname aan 6 masterclasses zijn € 1300,- per persoon.

Het is mogelijk een boekenpakket aan te schaffen, behorende bij deze masterclass. Voor meer informatie hierover: mail naar academie@west-brabant.eu 

Er kunnen zo’n 40 personen deelnemen aan de serie masterclasses. Dat betekent een relatief kleine groep waarbij er actieve deelname van sprekers én deelnemers mogelijk is.

Voor wie?
Directie, managers, leidinggevenden/teamhoofden, beleidsadviseurs, P&O-ers en veranderaars.

Aanmelden
Om je aan te melden voor de Masterclass Succesvol Veranderen, klik hier.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.