Tijd voor jouw carriére

Jouw carrière

Medewerkers willen graag flexibel kunnen bewegen! Een baan is niet meer voor het leven. Dan is het wellicht tijd voor iets anders: een kleine óf grote verandering. Bijvoorbeeld een verandering van taken of functie, of misschien een overstap naar een andere werkgever.

Onze producten en diensten
In het keuzemenu links vind je het producten- en dienstenaanbod van Mobiliteitscentrum regio West-Brabant, gericht op mobiliteit. Onze mobiliteitsadviseur en onze producten en diensten helpen je bij het maken van een nieuwe stap in je carriére. Met de mobiliteitsadviseur onderzoek je wat jouw drijfveren, kwaliteiten en ambities zijn. Je zoekt uit welke baan werkelijk bij je past en hoe je die kunt bereiken.

Alleen medewerkers van de 19  regiogemeenten en van de aangesloten organisaties kunnen gebruik maken van deze producten en diensten.


Contact
Wil je graag meer informatie of een afspraak maken met onze mobiliteitsadviseur? Neem dan contact op met het Mobiliteitscentrum West-Brabant via een e-mail naar: mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar (076) 502 7272.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.