Het is tijd voor jouw carrière!

Talent in beeld

Onze maatschappij is voortdurend in beweging en daarmee ook jouw organisatie. Een baan voor het leven behoort steeds meer tot de verleden tijd. Flexibiliteit en mobiliteit horen daarom bij je werk. Ook in onze CAO is dit terug te vinden: flexibiliteit in ruil voor werkzekerheid.

Tijdens een eerste kennismakingspresentatie gaan wij in op de werkwijze van Talent in beeld. Na implementatie vullen medewerkers een talentprofiel in en maken zij twee testen (persoonlijkheidstest en werkstijlentest).

Talent in Beeld toont de talenten en ambities van alle medewerkers van onze gemeenten en partnerorganisaties. Zet het in als hulpmiddel bij Strategische PersoneelsPlanning (SPP), bij talentmanagement en in jaargesprekken. Talent in Beeld ondersteunt het mobiliteitsproces.

Voordelen
Door als medewerker je ambities en talenten ‘in de etalage te zetten’, ben je in beeld voor functies, klussen en projecten die jou op het lijf geschreven zijn. Jouw deelname als organisatie/ medewerker zorgt ervoor dat jouw kwaliteiten, ambities en talenten in beeld worden gebracht.

Door te laten zien wat jouw talenten zijn, heb je zelf het stuur in handen van je eigen loopbaan en vergroot je je toekomstmogelijkheden.

Voor wie?
Voor aangesloten organisaties die talent en ambitie in beeld willen brengen.

Contact
Voor meer informatie neem contact op via: mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar (076) 5027272

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.