Werkend leren, lerend werken!

Congres Werkenergie en Generaties

Het Mobiliteitscentrum West-Brabant organiseert In samenwerking met Studelta het congres “Werkenergie en Generaties”!

Het Mobiliteitscentrum West-Brabant voert bij haar aangesloten gemeenten en Gemeenschappelijke Regelingen tweejaarlijks een personele arbeidsmarktanalyse uit, Personeel in Beeld. Dit geeft een scherp beeld van de opbouw van ons personeelsbestand, bijvoorbeeld in diverse generaties.

In veel organisaties werken verschillende generaties samen. Voor collega’s uit verschillende generaties is het soms lastig om elkaar te begrijpen en communicatie verloopt niet altijd even soepel. Waar communicatie meestal over gaat, zijn onderwerpen die aan de orde van de dag zijn. Resultaatafspraken, verwachtingen, vergaderingen, enzovoorts. Er wordt doorgaans weinig tijd gemaakt om de samenwerking zelf te verkennen. Het gaat weinig over wat iedereen belangrijk vindt in z’n werk, wat nodig is om op een prettige manier te werken of over waar je energie van krijgt. Onderwerpen die, in de juiste setting en met de juiste theorie en oefeningen, juist zorgen voor verbinding!

Het Mobiliteitscentrum West-Brabant zal deze middag inleiden met een impressie van Personeel in Beeld, met hierin de leeftijdsopbouw van onze regio. David Bobeldijk zal ons vervolgens meenemen in een interactieve sessie.

Door met elkaar te verkennen waar je energie van krijgt in je werk en te zien hoe dat zit bij verschillende generaties begrijp je jezelf en de ander beter. Als je elkaar beter begrijpt zorgt dit voor meer verbinding en dit is waar we met deelnemers aan het congres “Werkenergie en Generaties” deze middag mee aan de slag gaan. Dit gebeurt op een interactieve en positieve manier, wat gelijk al voor energie zorgt!

Datum en tijd
Dinsdag 9 oktober van 14.00 uur tot 16.30 uur. Inloop vanaf 13.30 uur en we sluiten af met een borrel om na te praten.

Locatie
Raadszaal gemeente Gilze en Rijen (ABG-Gemeenten), Raadhuisplein 1 in Rijen

Kosten
Er zijn géén kosten verbonden aan dit congres

Aanmelden
Om je in te schrijven voor Seminar Werkenergie en Generaties, klik hier.
Aanmelden is niet vrijblijvend, mocht je op het laatste moment verhinderd zijn dan kun je een collega laten deelnemen. Mocht er voor een gereserveerde plaats geen deelnemer verschijnen, dan zijn we helaas genoodzaakt om een bedrag van 75 Euro in rekening te brengen.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.