Ik ga mijn droombaan achterna!

Vooraankondiging: Week van de Mobiliteit 2017

Van 13 tot en met 17 november 2017 organiseert Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant de Week van de Mobiliteit voor alle medewerkers van de aangesloten organisaties. Een spectaculair mooie week vol met activiteiten rondom talentontdekking, ontwikkeling, duurzame inzetbaarheid en mobiliteit. Tijdens deze week heb je de mogelijkheid om 1 dag mee te lopen bij een andere organisatie.

 

Wanneer?
Reserveer alvast in je agenda: week 46 van maandag 13 november tot en met vrijdag 17 november 2017.

Achter de schermen
Er wordt al druk gewerkt aan de organisatie van deze mooie week; er staan leuke en leerzame activiteiten, acties en workshops op het programma!

Aanmelden voor een workshop
Ook dit jaar bieden wij, in samenwerking met het A+O-fonds Gemeenten, workshops aan. Vanaf september staan de workshops open voor inschrijving. Volg onze website en onze social media voor het programma én om je aan te melden!

Heeft jouw organisatie een workshopruimte?
Wil jouw gemeente graag gastheer zijn voor één of meer van de workshops? Dat kan! Stuur een e-mail naar weekvdmobiliteit@west-brabant.eu en geef aan wat voor een ruimte je beschikbaar hebt: welke faciliteiten heeft de ruimte, voor hoeveel personen is de ruimte geschikt, op welke datum tussen 13 en 17 november is de ruimte beschikbaar?

Aanmelden als deelnemer
Tijdens de Week van de Mobiliteit vindt de uitwisseling naar andere functies plaats: het meekijken én meelopen in een andere functie of in een andere organisatie zodat je kunt zien wat het werk daar precies inhoudt. Pak jij de kans om voor één dag(-deel) tijdens deze week bij een andere organisatie aan de slag te gaan? Aanmelden kan via onze website vanaf begin september.

Aanmelden van een werkplek
Ben jij ontzettend enthousiast over je baan en wil je graag eens een regiocollega introduceren met jouw werkzaamheden? Meld je werkplek aan en neem deze collega voor 1 dag mee in jouw baan! Aanmelden kan via onze website vanaf begin september.

Benieuwd hoe onze vorige deelnemers en begeleiders dit hebben ervaren vorig jaar? Kijk dan naar onze filmpjes van vorig jaar, klik hier voor de resultaten en filmpjes! 

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.