Wie zijn de PuMa’s?

PuMa’s zijn innovatief, ondernemend, omgevingsbewust, analytisch en jong van geest. Alle PuMa’s hebben twee tot vier jaar relevante werkervaring binnen de overheid. PuMa’s hebben lef, zijn snelle schakelaars en krijgen dingen voor elkaar!

Avatar

Tjitske Boots

PuMa

'oplossingsgericht, creatief, betrokken' Lees meer
Avatar

Priscilla de Vos

PuMa

Resultaatgericht, analytisch, betrokken Lees meer
Avatar

Rhani Berest

PuMa

Enthousiast, betrouwbaar, betrokken en resultaatgericht Lees meer
Avatar

Patrick Smans

PuMa

'Analytisch, geïnteresseerd, betrokken' Lees meer
Avatar

Julia Suijkerbuijk

PuMa

Lees meer
Avatar

Dorien van Gastel

PuMa

resultaatgericht, verbindend en dol op innovatieve onderwerpen Lees meer
Avatar

Ron de Leeuw

PuMa

Lees meer
Avatar

Karin Duboc

PuMa

Integer, betrokken en open-minded Lees meer
Avatar

Wendy Dijselijnck-Slager

PuMa

Lees meer

“Karin heeft als PUMA ongeveer een jaar als projectsecretaris gewerkt voor het project 380kV van 18 samenwerkende overheden. Een project waarbij we het ministerie van EZK adviseren over het meest wenselijke en gedragen tracé voor een 380kV hoogspanningsleiding door West en Midden Brabant. Als projectleider, die in februari 2018 instapte, kwam ik in een gespreid bedje terecht.
Karin werkte zeer punctueel en zelfstandig. Voor de voorbereiding van de ambtelijke en bestuurlijke overleggen, hadden we vaak aan een half woord voldoende.Voordeel was ook dat Puma’s de regio kennenWaardevol instituut om de samenwerking van de 19 RWB gemeenten te ondersteunen.”
Medewerker Regio West-Brabant | 13-03-2019

 

“Met PuMa Eva in huis krijg je enthousiasme en een frisse blik. Ze beet zich vast in arbeidsmarktcommunicatie en informatiebeveiliging en privacy. En ze is gemotiveerd om zich te blijven ontwikkelen als professional en dienstverlener.”
Senior Communicatieadviseur gemeente Oosterhout |  13-03-2019

 

“Marij Dunk is een paar jaren bij ons actief geweest als adviseur regionaal kompas. Marij is een zeer betrokken en deskundig adviseur. Samen met de collega’s was ze de afgelopen jaren van bijzondere betekenis voor de groep dak- en thuislozen en mensen met psychiatrische en verslavingsproblematiek. Bedankt Marij !!”
Teammanager gemeente Bergen op Zoom | 14-03-2019