Organisatie details

Gemeente Oisterwijk

Oisterwijk is een gastvrije groene gemeente in Midden-Brabant die bestaat uit de 4 kernen; Oisterwijk, Moergestel, Heukelom en per 1 januari 2021 is de gemeente uitgebreid met de kern Haaren. Vier kernen met elk een ‘eigen’ kleur en kracht waar het prettig wonen, werken en recreëren is. De gemeente telt ruim 32.000 inwoners. De gemeente Oisterwijk, Parel in ’t groen, is ingebed in opvallend veel natuurschoon waarvan de bossen en vennen landelijke bekendheid genieten.

De gemeentelijke organisatie is volop in beweging. We hebben er een dorp en een boel inwoners bij gekregen. We werken er hard aan om te zorgen dat iedereen zich thuis voelt in de gemeente Oisterwijk.  We zijn altijd in ontwikkeling: we streven er gezamenlijk naar om het iedere dag een beetje beter te doen, voor onze inwoners, onze ondernemers en voor elkaar. Dat doen we in een gemoedelijke en professionele werksfeer. Heb je plezier in je werk, dan haal je het beste uit jezelf.

Vacatures

21 mei 2024
Sluitingsdatum 16 juni 2024

Financieel adviseur →

25 april 2024
Sluitingsdatum 31 mei 2024

Beleidsadviseur Wet Bibob →

Opdrachten

Er staan op dit moment geen opdrachten open.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.