Regionale HR projecten

Als mobiliteitscentrum vinden we het enorm belangrijk onze aangesloten organisaties te ondersteunen. We hebben daarom een regionale HR visie vastgesteld. Graag willen we meer de regie-voerende rol pakken, en dat doen we via een aantal projecten. De projecten in 2021 zijn: Duurzame inzetbaarheid & werkgeluk, Gemeente van de toekomst, Intensivering van de samenwerking met de scholen. Op deze pagina kun je zien waar we staan op gebied van deze projecten.
0
Organisaties
0
HR professionals
0
Projecten

Duurzame inzetbaarheid en werkgeluk zijn steeds belangrijker wordende thema’s binnen HR afdelingen en organisaties. Logisch want we willen graag zo optimaal mogelijk presteren. Meer weten over hoe dit project aangesloten organisaties gaat helpen? Lees dan nu verder.

Door een netwerk te vormen met scholen uit de regio kunnen we talent vroegtijdig signaleren en uitnodigen onderdeel te worden van onze regio. Zo houden we talent binnen de regio en betrekken we jonge mensen al vroeg binnen onze organisaties. Meer weten? Lees dan verder.

Gemeenten en organisaties zijn continu in verandering. De vraag van de samenleving verandert en bijvoorbeeld technologie zorgt voor steeds veranderende functies. Om up to date te blijven is dit project gestart. Wil je meer weten over de organisatie van de toekomst? Lees dan hier verder.