Carrière advies: jouw volgende stap

Wanneer je al een tijd werkzaam bent bij dezelfde organisatie kan het zijn dat je toe bent aan een volgende stap. Soms weet je precies welke stap dat moet zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook voorkomen dat je nog niet helemaal helder hebt waar je naartoe wilt. In beide gevallen kunnen onze loopbaan- en mobiliteitsadviseurs je helpen. We kijken altijd naar hoe we je het beste kunnen helpen en geven advies op maat. Een traject is daarom nooit standaard. Samen starten we met een gratis adviesgesprek (intake), hierna bepalen we – naar aanleiding van jouw vraag – een eventueel vervolg. Ten slotte zetten we alle nodige tools en middelen in zodat jij weer met een glimlach aan het werk kunt. 

coaching via mobiliteitscentrum

Loopbaanadvies

Zet je graag een volgende stap maar weet je niet precies welke stap dat moet zijn? Dan staan onze loopbaancoaches voor je klaar!

Loopbaanadvies is bedoeld om te onderzoeken wat jouw volgende stap gaat zijn. Onderdeel van loopbaanadvies kan onder andere zijn: een talentscan, koersonderzoek of bijvoorbeeld ontwikkelassessments. Welke tools we inzetten hangt af van jouw vraag. Om te bepalen hoe we je het best kunnen helpen starten we altijd met een gratis adviesgesprek. Aan de hand hiervan bepalen we een eventueel vervolg. 

Mobiliteitsadvies

Pas je niet goed meer binnen je huidige functie en ben je toe aan een nieuwe baan? Je kunt dan rekenen op onze mobiliteitsadviseurs.

Binnen mobiliteitsadvies bekijken we welke functie je wilt gaan bekleden. We coachen je naar je nieuwe droomjob toe door bijvoorbeeld naar je cv te kijken, sollicitaties te trainen, je mee te nemen in ons grote netwerk, je een dag mee te laten werken bij een andere organisatie of we helpen je bij een elevator pitch. Hierdoor ga jij vol vertrouwen een sollicitatieproces in. Ook mobiliteitsadvies start altijd met een gratis adviesgesprek. Hierna bepalen we een eventueel vervolg. 

Coaching & advies

Het kan ook voorkomen dat je niet lekker in je vel zit. Dat kan onder andere komen door een hoge werkdruk, stress, een lastige situatie privé of andere factoren. We kunnen je bijstaan in de vorm van coaching op je persoonlijke ontwikkeling. Onze adviseurs zijn tevens gecertificeerd coach en helpen je graag.

Wil je graag eens je hart luchten bij een onafhankelijke coach? Vraag dan eens een gratis adviesgesprek aan voor coaching. Samen met de coach bepaal je hoe we je kunnen helpen.   

Je kunt bij ons terecht voor:

  • Loopbaanadvies: Wat wordt de volgende stap?
  • Mobiliteitsadvies: Ik wil naar deze functie, hoe presenteer ik mezelf? Dit advies is kosteloos. Je hoeft geen toestemming te vragen van een leidinggevende.
  • Coaching: op persoonlijke ontwikkeling of bijvoorbeeld stress

De voordelen van advies op een rij:

  • Onafhankelijk en onbevooroordeeld advies van een vakkundige adviseur
  • Traject naar aanleiding van jouw persoonlijke vraag en advies op maat
  • Vertrouwelijke gesprekken om je verder te helpen

Ontmoet het team

Met drie loopbaanadviseurs en twee mobiliteitsadviseurs hebben we altijd een coach beschikbaar die bij jou past. Ontmoet hier alvast onze coaches:

Rini Nieuwkamer
Loopbaan/coaching

Samen brengen we jouw drijfveren, kwaliteiten, energiegevers, gemaakte keuzes en eventuele belemmeringen in beeld. Hierdoor word je steeds meer bewust van jezelf. Beweging is het gevolg!
Hoe doe ik dit? Door mezelf open te stellen, te luisteren, vragen te stellen en door doelgerichte opdrachten! Met andere woorden: via praktische vragen en oefeningen help ik je verder.

Sandra Braam
Loopbaan/coaching

Je (loopbaan)ontwikkeling onderzoeken we vanuit de overtuiging dat doen de beste manier van denken is. Ik coach, train en adviseer mensen met de inzet om het beste van zichzelf te ontdekken (See), te voelen (Feel) en vooral de stap te zetten gericht in beweging te komen (ACT). Hiermee gaan we samen aan de slag zodat jij meer inzicht krijgt in je loopbaan.

René de Clercq
Loopbaan/coaching

Iedereen heeft het wel eens: het gevoel dat je vast zit in je werk, persoonlijke en/of functionele ontwikkeling. Vragen als ‘Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Hoe kom ik daar?’ schieten door je hoofd. Ik kan je helpen bij het onderzoeken van wat jou dwars zit, waar je heen wilt, waar jouw ontwikkelvraag zit. Daardoor kom je van ‘ik moet’ naar ‘ik wil’!

Marieke Smulders
Loopbaan/coaching

Door in mogelijkheden te denken komen we samen tot structurele stappen die je kunt zetten om te komen waar je wilt zijn. Geen loze beloftes maar concreet.
Het kan daarbij gaan om je (beter) te presenteren op de arbeidsmarkt maar ook het begeleiden naar een (andere) functie die (beter) bij je past. Daar zetten we alle mogelijke middelen voor in zodat jij met plezier aan de slag kunt.

Bart van Dam
Loopbaan/coaching

Mijn drijfveer is om elke dag het verschil te maken in de behoeften van medewerkers in de regio. Mensen duurzaam begeleiden naar een nieuwe functie is mijn doel. Zit je niet meer goed op je (werk)plek? Of zoek je naar een nieuwe uitdaging? Dan coach ik je graag naar een andere uitdaging. Dit doe ik door je te signaleren waar nieuwe kansen liggen. 

Plan een gratis adviesgesprek

Kennismaken met onze coaches is altijd mogelijk en helemaal gratis. Afhankelijk van jouw vraag bepalen ze naar aanleiding van het eerste gesprek welke coachvorm en coach het beste bij je past. Hoewel we adviseren over een vervolg bepaal je altijd zelf of je verder wil. Wij delen het advies alleen met jouw leidinggevende wanneer dit noodzakelijk is en alleen wanneer jij hier toestemming voor geeft. Dit is soms nodig omdat er een traject wordt gestart. Echter, we doen dit altijd in overleg en nooit zonder dit vooraf met je te bespreken. We willen je zo goed mogelijk helpen naar jouw beste werkplek. Dit doen we omdat we je willen laten groeien.

< Vul het formulier hiernaast in om een kennismaking met één van onze coaches te plannen. 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.