Test nu jouw werkstress

We ervaren allemaal weleens stress. De een is hier gevoeliger voor dan de ander. Ook de manier waarop je stress ervaart verschilt enorm van persoon tot persoon. Het is goed af en toe stil te staan bij je eigen stressniveau. Je kunt daarom nu je stressniveau meten met deze stressmeter.

Wat is de stressbarometer?
Allereerst is deze test ontworpen je inzicht te geven in je stressniveau. Het is een helder doordachte en onderbouwde, maar niet wetenschappelijke test die stressklachten op een relatief informele manier bespreekbaar maakt. Deze test heeft zijn diensten al heel vaak bewezen en is een goed uitgangspunt voor een gesprek over je problemen. In een gesprek van 45 minuten bespreekt stress en burn-out coach Marieke de uitslag van deze tekst met je. Jullie gaan dan in op mogelijke, eenvoudige, oplossingen. Mocht er na dit kennismakingsgesprek behoefte zijn aan meer gesprekken dan de coach dit uiteraard met je afspreken.

Het maken van de test
Je vindt de test hieronder. Jouw resultaten komen terecht bij stresscoach Marieke Smulders. Zij bekijkt je antwoorden en neemt vervolgens contact met je op om de uitslag gratis met je te bespreken.

De test: Stressbarometer
Wat komt er bij jou uit de klachten top 50? Denk terug aan de laatste 14 dagen, bekijk de kwalificatie in de linker kolom en zet een kruisje in de rechterkolom als je de betreffende klacht herkent.

Meer informatie
Voor meer info over de test of de uitslag daarvan kun je altijd contact opnemen per mail of per telefoon.

Marieke Smulders
Mobiliteitsadviseur en Stress en Burn-Out Coach
06-21620801
marieke.smulders@west-brabant.eu
Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.