Even proeven bij Lean in Health

Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant biedt een groot aantal trainingen aan. Een daarvan is de proeverij Lean in Health van trainer Lotte Bos. We spraken met Lotte over haar training en de inzichten die hieruit voort komen.

Wat is de proeverij Lean in Health?
De proeverij is een korte samenvatting van de 3-daagse training Lean in Health. In de proeverij neemt Lotte je mee in de geschiedenis van de mens. Ze laat je zien dat er een enorm aantal factoren in de afgelopen vijf generaties is veranderd. Dit heeft zijn weerslag op de mens en kan leiden tot klachten of zelfs ziekte. Het eerste deel van de proeverij bestaat dus uit bewustwording. In de afgelopen vijf generaties is niet alleen ons voedsel compleet veranderd maar ervaren we ook vele malen meer stress. Kortdurende stress is in de meeste gevallen heel goed voor ons. We raken alerter en het motiveert ons tot actie. Wel is het belangrijk op tijd weer terug in balans te raken. Langdurige stress veroorzaakt echter klachten. Het is belangrijk deze niet te negeren. Na het bewust worden krijg je van Lotte handvaten om een positieve draai te maken in je levensstijl. Je krijgt vooral veel tips over voeding, beweging en supplementen. Zo kun je beter voor jezelf zorgen en starten met een betere levensstijl.

Waarom is de proeverij Lean in Health de moeite waard?
In deze tijden van thuiswerken en beperkt sociaal contact worden we ons steeds bewuster van onze manier van leven. We willen allemaal graag gezond oud worden. Er zijn vele dingen die we daar – ook op jonge leeftijd – aan kunnen doen. Lotte geeft niet alleen tips, maar ook een inkijkje in geneeskunde van de toekomst. Daarnaast is er tijdens de training volop ruimte voor vragen. Je kunt dus ook je persoonlijke situatie of ervaring delen. Lotte helpt je vervolgens op weg met advies.

Wie is Lotte Bos?
Lotte Bos is Orthomoleculair Therapeut, lifestyle coach en psycho neuro immunoloog in opleiding. Ze adviseert cliënten over voeding, supplementen en mindset. Lotte doet dit alles om klachten te minimaliseren en in veel gevallen zelfs herstel van ziekten mogelijk te maken. Lotte heeft een eigen praktijk waar ze continu kijkt naar de mens als geheel. Van symptoombestrijding blijft ze weg. Lotte geeft aan dat symptomen moeten worden aangepakt bij de oorzaak. Die oorzaak vinden is niet eenvoudig. Je moet dan kijken naar leefstijl, voeding, emoties, psyche en meer. Al deze elementen samen vormen een integraal behandelplan.

Benieuwd geworden naar Lean in Health? Dan is de proeverij een goede opstap. In één dagdeel leer je over het ontstaan van ziekten, de werking van het lichaam en krijg je handvaten om gezonder te leven. Een absolute aanrader voor iedereen die graag gezond oud wil worden.

 

 

 

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.