PuMa

PuMa – Professioneel met Impact

PuMa staat voor Publiek Maatwerk en dat is precies wat wij doen. PuMa’s zijn tijdelijk in te huren door gemeenten/samenwerkingspartners aangesloten bij Mobiliteitscentrum Regio West-Brabant. Dit kan zijn voor vacatures die niet worden gevuld, maar we kunnen ook een opdracht vormen. Zo worden de opdrachten op maat gemaakt voor de PuMa én de organisatie.  

Bij ons krijgen jonge professionals de ruimte om zichzelf optimaal te ontdekken en te ontwikkelen. We doen ervaring op bij verschillende organisaties en gemeenten, elk uniek met zijn eigen cultuur. Zo ontdekken we in een korte tijd wat voor soort organisatie het beste bij de verschillende PuMa’s past en binnen welk werkveld we op ons best zijn. Door onze verschillende achtergronden zijn we breed inzetbaar en pakken we opdrachten op die aansluiten op onze eigen kennis, interesses en ontwikkelwensen. Na een opdracht blijft de kennis binnen de pool en de regio en gaat deze dus niet verloren. Op deze manier halen we niet alleen het beste in onszelf naar voren, maar ook binnen de aangesloten organisaties.  

PuMa is een zelf organiserend team. Dit houdt in dat we zelf verantwoordelijk zijn voor onze acquisitie, communicatie, P&O beleid, onze doorontwikkeling en financiën. Ook hebben we binnen PuMa een jaarlijks ontwikkelingsbudget, zodat we als team en individu kunnen blijven groeien. We zijn dus altijd enorm actief bezig met ons concept. Al deze kwaliteiten zie je ook terug in onze opdrachten. 

Ontstaan 

Binnen onze aangesloten organisaties ontstaan regelmatig tijdelijke opdrachten. Om deze opdrachten te kunnen laten uitvoeren waren gemeenten en aangesloten organisaties vaak genoodzaakt extern op zoek te gaan naar professionals die de opdracht konden uitvoeren. Het gevolg hiervan is dat er veel personeel extern wordt ingehuurd. De professional verlaat de regio vaak weer na voltooiing van de opdracht en neemt hiermee ook alle opgedane kennis mee. Dit werd door het Mobiliteitscentrum opgemerkt. 

We wilden ervoor zorgen dat kennis binnen de regio blijft. Daarom besloot het Mobiliteitscentrum in 2014 een flexpool op te richten met jonge professionals. Deze professionals kunnen via alle verschillende opdrachten binnen de regio een flinke dosis nieuwe ervaringen en kennis opdoen. De kennis en ervaringen worden onderling gedeeld en de professionals blijven daarnaast ook werkzaam in de regio. Ook kunnen deze vervolgens bij de volgende opdrachten worden ingezet en uitgewisseld met de betreffende organisatie. Zo verrijken we de regio en is er altijd iemand beschikbaar voor tijdelijke opdrachten binnen jouw organisatie. 

PuMa heeft geen winstoogmerk. Via Mobiliteitscentrum leggen we verantwoording af aan alle aangesloten gemeenten/samenwerkingspartners in de regio. We hebben verschillende risicodragende gemeenten. Bekijk ze onderaan deze pagina. Is jouw organisatie aangesloten bij Het Mobiliteitscentrum maar géén risicodrager? Dan kun je toch gebruik maken van onze diensten. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Ontmoet de PuMa’s 

0
Actieve PuMa's
0
Afgeronde opdrachten in 2022
0
Organisaties
0
Ingezette PuMa uren in 2022

PuMa opdrachten

Contact

Wil je een PuMa of meer weten over PuMa, onze manier van werken, onze projecten of onze tarieven? Neem dan contact met ons op!

brabant consultant priscilla de vos

Zie je kansen voor PuMa’s in jouw organisatie? Neem dan contact op met:

Priscilla de Vos
Coördinator Flexpools
Mobiliteitscentrum
06 – 11 85 73 62
priscilla.de.vos@west-brabant.eu

De risicodragende gemeenten voor PuMa zijn:

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.