PuMa

Wij zijn PuMa, dé Publiek Maatwerkers in de regio West-Brabant. Enthousiast, leergierig, professioneel en flexibel, dat zijn we! Je kunt ons voor heel veel verschillende klussen inzetten. Onze achtergronden zijn divers, dat zie je ook terug in onze netwerken. Dankzij deze flexpool verminderen we de hoeveelheid externe inhuur in regio West-Brabant én behouden we talent in de regio. We zijn flexibel inzetbaar tegen een aantrekkelijk tarief!

Continu zijn we bezig met het uitdagen van onszelf. Grenzen opzoeken, nieuwe oplossingen bedenken en steeds weer in een nieuwe omgeving onze weg vinden, daar zijn we goed in. Feedback vragen we actief en we volgen graag trainingen en workshops om onszelf te blijven ontwikkelen. We werken op opdrachtbasis voor korte en langlopende projecten. Dit doen we om jouw organisatie een stapje verder te brengen, een boost te geven of een kritische spiegel voor te leggen. Ieder van ons doet dit op zijn eigen manier, maar altijd met veel energie!

Wij zoeken nieuwe PuMa’s!

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Heb jij een WO-opleiding afgerond? Ben je oplossings- en resultaatgericht ingesteld? Heb je al enige ervaring binnen de overheid en heb je al enkele jaren werkervaring? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou! Neem contact met ons op door je cv en een korte motivatie onze kant op te sturen. Je kunt mailen naar puma@west-brabant.eu

0
Actieve PuMa's
0
Afgeronde opdrachten
0
Gemeenten
0
Ingezette PuMa uren in 2020

Meer info

Wilt u meer informatie ontvangen over de PuMa flexpool of heeft u vragen rondom PuMa? Laat hieronder uw gegevens en vraag/opmerking achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Waarom PuMa?

  • Flexibel inzetbare jonge professionals voor kort- en langlopende projecten
  • Inzetbaar tegen een aantrekkelijk tarief 
  • De PuMa’s blijven regionaal actief, zo houden we talent en ervaring binnen de regio