Wethoudersbegeleiding

Wethouderschap kan wegens verschillende redenen gewenst of ongewenst ten einde komen. Dat houdt in dat sommigen wethouders niet langer als wethouder aan de slag willen of kunnen. In veel gevallen belandt de wethouder op de bank, blijkt overtallig bij de voormalig werkgever of loopt tegen andere uitdagingen aan. Bij het Mobiliteitscentrum bieden we maatwerk trajecten aan in de vorm van wethoudersbegeleiding voor deze bijzondere groep. Zo kan de (ex)wethouder snel weer aan de slag met een mooie uitdaging.

Aan de slag met de loopbaan

Als wethouder bent u een tijd buiten uw voormalige functie werkzaam geweest. Wellicht ambieert u het terug te keren in uw voormalige functie, of zoekt u naar een nieuwe uitdaging. In realiteit is het vaak niet zomaar mogelijk terug te keren naar de voormalig werkgever. Het kan daarom geen kwaad eens stil te staan bij uw loopbaan. Samen met een ervaren coach gaat u in gesprek over uw wensen, plannen en ambities. Op basis daarvan kunt u bepalen waar u naartoe wil bewegen en binnen welke functies u wellicht goed zou passen.

Een match op basis van passie en ambitie

Wanneer duidelijk is wat uw gewenste volgende stap in het werkveld gaat zijn kunt u samen met onze coaches aan de slag. Dankzij ons grote regionale netwerk kunnen we u koppelen aan ambitieuze organisaties en uitdagende functies. Samen zoeken we tijdens de wethoudersbegeleiding naar de werkplek die het beste bij u past!

Wat is wethoudersbegeleiding?

Uitgangspunt voor zowel de gemeente als wethouder is dat de (oude of vernieuwde) werkzaamheden zo snel mogelijk worden opgepakt. Indien een ex-wethouder terugkeert naar zijn of haar oude gemeentelijke werkgever, is de functie in de meeste gevallen ingevuld. Hierdoor wordt de ex-wethouder eventueel boven formatief geplaatst. Dat is geen ideale situatie, vandaar dat wij u als wethouder graag op weg helpen naar de volgende stap.

Het Mobiliteitscentrum heeft verbinding gezocht met een aantal bedrijven als re-integratiebegeleiders. Zo kunnen wij – in samenwerking met onze partners – voorzien in de begeleiding van (ex)wethouders naar een nieuwe functie. Heb je vragen over de begeleiding van (ex)wethouders naar een nieuwe functie? Dan kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

Wethoudersbegeleiding door Monique van Etten

Monique is een bevlogen en betrokken coach: wie bij haar in traject gaat kan rekenen op haar betrouwbaarheid, loyaliteit en zeker ook haar grote netwerk. Wil je eens kennismaken met Monique? Laat dan gerust een berichtje achter op het formulier hieronder!

wethoudersbegeleiding via Monique van Etten

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.