Gezocht: co-creator organisaties voor Masterclasses!

Eindelijk kan het weer! Al in 2019 stond een masterclass klaar om van start te gaan, maar helaas gooide het coronavirus roet in het eten. Nu staat er een gloednieuwe masterclass “Innovatief Organiseren” in de steigers! We hopen op onze aangesloten organisaties te mogen rekenen als co-creator om deze masterclasses een succes te maken.

De masterclasses
Vanuit de West-Brabant academie zijn we trots dat we in de toekomst masterclasses kunnen aanbieden. Op dit moment zijn we wederom op zoek naar 6 cocreator-organisaties die willen participeren in het organiseren van deze masterclasses. Graag geven we onze aangesloten organisaties de kans als co-creator deel te nemen. De kosten om als co-creator te participeren bedragen € 3950. Voor dit bedrag mogen er 4 personen deelnemen aan alle 6 de masterclasses. Als co-creator draag je zorg voor een geschikte locatie en een dinerbuffet voor de deelnemers van de masterclass waarvoor je gastheer bent. De co-creator kan tijdens deze bijeenkomst een eigen casus inbrengen waar deelnemers én de spreker op meedenken.

De voordelen van co-creator zijn op een rij

  • Een masterclass op locatie van jouw keuze.
  • 4 personen mogen deelnemen aan 6 masterclasses voor een bedrag van €5.900,- in plaats van €8850,- (dat is een korting van maarliefst €2950,-!).
  • Je mag tijdens ‘jouw’ masterclass een eigen casus inbrengen waar de aanwezigen over zullen meedenken.
  • Tijdens de masterclasses kun je jouw netwerk vergroten en nieuwe contacten opdoen.

Het verloop
Op het moment dat er 6 cocreator-organisaties zijn, zal de masterclass ingepland worden. De masterclasses zullen 1x per maand op een donderdagavond worden georganiseerd, verwachte start is oktober/november 2022. Voor eventuele extra deelnemers bedragen de kosten voor deelname aan alle 6 masterclasses € 1475 per persoon, inclusief diner.

We horen heel graag of jouw organisatie als cocreator wil participeren! Het zou super zijn om de masterclass ‘Innovatief Organiseren’ in onze regio te organiseren! Je kunt je aanmelden als co-creator via esther.vandijk@west-brabant.eu, ook kun je bij Esther terecht voor meer informatie. Wij kijken er naar uit! Doe je mee?

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.