HR professionaliseringstraject 2024

HR professionaliseringstraject 2024

Als enthousiaste en bevlogen HR professional krijg je met grote regelmaat te maken met veranderingen. Of dit nu voortkomt uit veranderingen in de CAO, veranderende manieren van (samen)werken of gewoon de dynamiek binnen je organisatie. De veranderingen gaan zo snel dat ze soms lastig bij te benen zijn. We willen de HR professionals daarom graag een eindje op weg helpen! Dat doen we in de vorm van workshops, masterclasses en trainingen speciaal voor jou! We praten je graag – samen met Avans+ – bij over trends en ontwikkelingen, zodat jij je skills kunt uitbreiden om zo fijner, effectiever en leuker te werken. We zien dat steeds meer leidinggevenden ook te maken hebben of krijgen met HR vraagstukken. Ook voor hen is deze leerlijn interessant.

> Bekijk het complete aanbod

Waarom een HR professionaliseringstraject?
In de afgelopen regionale HR bijeenkomsten hebben we een mogelijk HR professionaliseringstraject besproken. Een aantal jaar geleden hebben we een regionaal HR professionaliseringstraject uitgevoerd. Er werden allerlei trainingen aangeboden rondom de HR trends van toen. Het traject werd goed ontvangen en de evaluaties waren enorm positief. Inmiddels heeft een deel van de deelnemers van toen de regio verlaten. Daarnaast zijn de thema’s die we toen behandelde niet allemaal meer van toepassing of relevant. Vandaar een nieuw traject met thema’s van nu. Deze thema’s kom terug in het programma:

Save the date: 7 maart 2024
We starten het traject met een kickoff op donderdag 7 maart van 9:00 tot 12:00 uur @ Vergadercentrum Etten-Leur. Ben jij HR professional of leidinggevende van een van onze aangesloten organisaties? Zet dit vast in je agenda, want we beloven een tof en inspirerend programma. We zien dat steeds meer leidinggevenden te maken krijgen met HR vraagstukken. Ze zijn meer dan welkom tijdens deze kickoff. Uiteraard lichten we hier het hele traject nogmaals toe. Daarnaast kun je onder andere genieten van De Grote Generatieshow, waarmee we inzicht krijgen in de kracht van de vijf generaties die zich nu op de werkvloer bevinden. Ook verwelkomen we een spreker over de toekomst van AI. Inspiratie in overvloed dus!

We hopen dat het aanbod je aanspreekt. Heb je andere opleidingswensen? Ook dan helpen we je graag! Laat ons weten waarmee we je kunnen helpen, dan denken we graag met je mee. Voor vragen of opmerkingen rondom het HR professionaliseringstraject kun je contact opnemen met Bart van Dam via academie@west-brabant.eu. Graag tot 7 maart!

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.