Ontmoet Bart, onze nieuwe aanwinst op mobiliteit én leren & ontwikkelen

Ontmoet Bart, onze nieuwe aanwinst op mobiliteit én leren & ontwikkelen

Het Mobiliteitscentrum heeft als motto ’talent in beweging’. Daar doen we eigenlijk alles voor. Dat betekent dat ook onze eigen organisatie in beweging blijft. Onlangs nam Anoek, coördinator leren en ontwikkelen, afscheid van haar functie om Brabant Consultant te worden. Ook zochten we nog een vakkundige mobiliteitsadviseur om coach Marieke te versterken. Dit leidde tot de komst van Bart van Dam. Hij zal deze functies binnen onze organisatie gaan vervullen. Bart stelt zichzelf aan je voor:

“Mijn naam is Bart van Dam. Ik ben 28 jaar oud en woonachtig in Made. Na mijn studie commerciële economie ben ik een aantal jaren werkzaam geweest in de uitzendbranche, eerst een tijdje in de logistieke sector en daarna maakte ik de overstap naar uitzenden in de publieke sector via Driessen. Het mooiste aan het werken in de uitzendbranche is dat je elke dag het verschil kunt maken in de personeelsbehoeften van de opdrachtgevers en aan de andere kant impact kunt maken op het werkgeluk van een werknemer. In de afgelopen jaren heb ik dan ook vele mooie matches mogen maken en mensen duurzaam mogen plaatsen bij diverse opdrachtgevers. Na een aantal jaren binnen de uitzendbranche was voor mij de cirkel rond en kwam deze nieuwe uitdaging bij het Mobiliteitscentrum op mijn pad!

Binnen het Mobiliteitscentrum ga ik een dubbelfunctie vervullen als mobiliteits-/wervingsadviseur en als coördinator leren & ontwikkelen. Als mobiliteits-/wervingsadviseur ben ik medeverantwoordelijk voor de mobiliteitstrajecten die het mobiliteitscentrum kosteloos aanbiedt. Pas je niet meer goed in je huidige functie? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kun je bij Marieke en mij terecht. Samen kijken we naar jouw ambities, zodat je de transitie kunt maken naar een andere functie. Dit doen we door je te trainen in sollicitaties, CV-checks uit te voeren en actief te signaleren waar nieuwe kansen liggen door bijvoorbeeld netwerkgesprekken in te plannen. Dit alles om jouw talent te bewegen naar de ideale werkplek.

Als coördinator leren & ontwikkelen ben ik verantwoordelijk voor de West-Brabant academie. Samen met Romy en de professionals uit het leer- & ontwikkelnetwerk bepalen we het regionale opleidingsaanbod. Daarnaast organiseren we het incompany-aanbod van de academie en onderhouden we de netwerken van de academie. Bij de academie horen ook een aantal projecten. We gaan elkaar daar dus tegenkomen!”

We wensen Bart veel werkplezier toe in deze functie. Wil je alvast kennis met hem maken? Neem dan contact met hem op.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.