Start Marktconsultatie voor Nieuw VMS voor Flex West-Brabant

Start Marktconsultatie voor Nieuw VMS Systeem Flexinhuur

Het Mobiliteitscentrum heeft een marktconsultatie gestart voor een nieuw Vendor Management System (VMS) voor de flexibele inhuur via Flex West-Brabant. Deze consultatie wordt uitgevoerd namens ruim 30 deelnemende overheidsorganisaties uit de regio.

Het Mobiliteitscentrum is opgezet door en voor diverse overheidsorganisaties binnen West-Brabant en ondersteunt deze organisaties bij het werven van talent via verschillende kanalen zoals de regionale vacaturebank, kandidatenbank, flexpools en Flex West-Brabant. Daarnaast biedt het Mobiliteitscentrum een uitgebreid opleidingsnetwerk, opleidingsaanbod en coaching op het gebied van loopbaanadvies en mobiliteit. Jaarlijks organiseert het Mobiliteitscentrum ook projecten om kennis over relevante HR-thema’s regionaal te delen.

Met de marktconsultatie zoekt het Mobiliteitscentrum naar een ondersteunende applicatie die het volledige flexibele inhuurproces kan faciliteren. Dit omvat samenwerking met mantelpartners en preferred suppliers, de inzet van eigen consultants bij deelnemende organisaties, en het gebruik van een Dynamisch Aankoopsysteem (DAS) of broker. Door middel van deze consultatie wil het Mobiliteitscentrum zich oriënteren op de huidige marktopties, de werkbaarheid en wenselijkheid van bepaalde oplossingen, en de nieuwste marktontwikkelingen.

Geïnteresseerde partijen worden uitgenodigd om te reageren op de vragen die in het consultatiedocument zijn geformuleerd. Meer informatie over deze marktconsultatie is beschikbaar op TenderNed: https://www.tenderned.nl/aankondigingen/overzicht/336628.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.