Week van de vitaliteit & week van de loopbaan: investeren in jezelf voor een gezonde toekomst

De septembermaand is begonnen en dat betekend dat ons een tweetal themaweken te wachten staat: de week van de loopbaan en de week van de vitaliteit. Beiden weken zijn erop gericht jou te ondersteunen in je persoonlijke ontwikkeling. Graag vertellen we je wat je in deze themaweken van de regionale academie mag verwachten.

Week van de Loopbaan (18-22 september)
Tijdens de Week van de Loopbaan staat carrièreontwikkeling centraal. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint aan je carrière, het is nooit te vroeg of te laat om stil te staan bij je loopbaanpad. Hier zijn enkele tips om het meeste uit deze week te halen:

  • Loopbaangesprekken
    Je kunt altijd al vrijblijvend terecht voor een kennismaking bij onze coaches. Of het nu gaat om een vraagstuk binnen je huidige functie, je zoektocht naar een betere werk-privé balans, een vraag rondom je werkgeluk of de zoektocht naar je toekomstige uitdaging, onze coaches staan voor je klaar. Op basis van de kennismaking adviseren de coaches je over een eventueel vervolg*. Heb je interesse in een kennismaking? Neem dan direct contact op met de coaches via mobiliteitscentrum@west-brabant.eu.
  • In contact met collega’s en je netwerk
    Je komt in je werk ongetwijfeld wel eens een loopbaanvraag tegen. Denk bijvoorbeeld aan het aannemen van een ander soort werk (vast of tijdelijk), je toekomstvisie en meer. We moedigen je aan om tijdens de week van de loopbaan (maar eigenlijk altijd) dit bespreekbaar te maken met je collega’s en je netwerk. Wellicht kunnen zij je helpen een antwoord te vinden op jouw vragen.
  • Opleiding en bijscholing
    Overweeg om nieuwe vaardigheden te leren of een bestaande vaardigheid te verbeteren. Dit kan je loopbaanvooruitzichten aanzienlijk verbeteren. Alle regionaal beschikbare opleidingen vind je hier: https://westbrabantacademie.nl/execute/cal20211?

*Soms is goedkeuring van je leidinggevende nodig om een traject te kunnen starten. Er worden nooit gegevens met je leidinggevende gedeeld zonder dat je daar zelf expliciet toestemming voor geeft. 

Week van de Vitaliteit (25-29 september)
Vitaal zijn is essentieel voor je welzijn. Goed in je vel zitten maakt dat je (werk)gelukkiger bent. Tijdens de Week van de Vitaliteit wordt de nadruk gelegd op het bevorderen van gezondheid en welzijn op de werkplek én in jezelf. Wat zijn thema’s binnen de week van de vitaliteit:

In deze twee weken van september krijg je de kans om stappen te zetten richting een evenwichtige loopbaan en een gezondere levensstijl. Neem deel aan de activiteiten en benut de geboden hulpbronnen om je professionele en persoonlijke groei te stimuleren. Investeren in jezelf is een investering in een veelbelovende toekomst. Meer weten over regionaal leren en ontwikkelen of over deze themaweken? Neem dan contact op met: academie@west-brabant.eu.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.