Wethoudersbegeleiding (re-APPA integratie) o.a. in samenwerking met RegioEffect

Hoera! Het eerste contract is ondertekend! Onlangs kregen we vanuit het Mobiliteitscentrum groen licht om aan de slag te gaan met het begeleiden van wethouders naar een nieuwe uitdaging. Dit kan komen doordat de wethouder zelf een nieuwe stap wil zetten of omdat zijn of haar termijn afloopt. Met het motto “talent in beweging” zagen we een mooie kans ons ook voor deze groep professionals in de regio in te zetten.

Wat gaan we doen?
Wethouders kunnen bij ons terecht wanneer zij al dan niet gedwongen toe zijn aan een volgende stap. We gaan samenwerken met verschillende partners, zodat je als wethouder zelf kunt beslissen met wie we jou naar een nieuwe uitdaging coachen. Ongeacht welke partij je kiest; vanuit het Mobiliteitscentrum staan we voor je klaar. Samen met de aangesloten partners zetten we onze kwaliteiten in op gebied van coaching én kun je gebruik maken van ons grote netwerk. Een win-win situatie dus!

Vandaag tekenden we de eerste overeenkomst om de re-APPA-integratie mogelijk te maken in samenwerking met RegioEffect. Naast RegioEffect zijn we nog in gesprek met verschillende partijen om voor ieder een passende invulling te vinden.

Een speciaal bedankje aan Monique van Wagenberg en Bram van Glabbeek voor het vertrouwen en de fijne afspraken. Samen gaan we ons inzetten voor de regio.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.