Organisatie details

Gemeente Etten-Leur

Etten-Leur is een moderne gemeente met meer dan 43.000 inwoners, die zijn rijke verleden koestert. De plaats bruist van de culturele en sportieve evenementen. Samen met de voorzieningen zorgen die voor veel belangstelling van de eigen inwoners en van de regiobewoners.

De typisch Brabantse plaats profiteert van een uitstekende bereikbaarheid. Etten-Leur ligt aan de A58 en is op korte afstand verbonden met de A16. Niet alleen met de auto, maar ook met de trein, bus en fiets bent u snel op de plaats van bestemming. En bestemmingen zijn er volop: van de ruim opgezette woonwijken tot het groene buitengebied en van de bedrijven- en winkelgebieden tot de scholen en (culturele) voorzieningen.

 Onze organisatie blijft steeds in ontwikkeling. Dat kunnen en willen we niet alleen, de 5 O’s (Onze inwoners, Ondernemers, Onderwijs, Organisaties en andere Overheden) zijn hierbij heel belangrijk. We zoeken nieuwe collega’s met een persoonlijke stijl en lef, die ons willen helpen Etten-Leur naar een nog hoger niveau te brengen. Met heldere resultaten voor onze inwoners op een klantgerichte en dienstverlenende manier. Niet voor niets zeggen wij: Je vindt het in Etten-Leur!

 

 

Vacatures