Vacatures gemeente Altena

Vacatures gemeente Altena

Ben jij op zoek naar uitdagende vacatures in een gemeente die volop in ontwikkeling is? Dan ben je bij Gemeente Altena aan het juiste adres. Als jonge gemeente, ontstaan uit de fusie van Aalburg, Werkendam en Woudrichem op 1 januari 2019, barsten wij van de ambitie. Met een oppervlakte die de grootste is van Noord-Brabant en 21 kernen waarin ruim 56.000 mensen wonen en werken, is Gemeente Altena een veelzijdige werkgever.

Over de gemeente Altena

Gemeente Altena is bij uitstek een groene gemeente waar landbouw en natuur elkaar afwisselen. Maar vergis je niet, bij ons ligt ook één van de grootste (reparatie)binnenhavens van Europa en is transport een belangrijke bedrijfstak. Met het prachtige natuurgebied de Biesbosch en vestingstad Woudrichem zijn we ook voor de toerist een aangename gemeente. Bij ons vind je dan ook een breed scala aan interessante vacatures op allerlei gebieden.

Of je nu op zoek bent naar een baan in het groen, een baan in de haven, een baan in de transportsector of een baan in het toerisme, bij Gemeente Altena vind je het allemaal. Wij zijn regelmatig op zoek naar jong en oud talent om onze organisatie te versterken en laten groeien. Wij bieden onze medewerkers volop kansen om zichzelf te ontwikkelen en door te groeien binnen onze organisatie.

Bij Gemeente Altena kun je rekenen op goede arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris, flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken. Daarnaast vinden wij een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk en bieden wij onze medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende sportieve en sociale activiteiten.

Meer informatie over vacatures bij gemeente Altena

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging en wil jij werken bij een jonge gemeente in ontwikkeling? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer direct! Bij Gemeente Altena ben jij van harte welkom, ongeacht jouw leeftijd, achtergrond of werkervaring. Samen zetten wij ons in voor een mooie, veelzijdige en groene gemeente waarin het goed wonen en werken is. Bekijk hier alle vacatures of lees verder over onze organisatie.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.