Brabant Consultants

Onze Brabant Consultants zijn onderdeel van een senior consultancy pool binnen Mobiliteitscentrum West-Brabant. Deze senior consultancy pool werkt enthousiast en flexibel in regio West-Brabant. De consultants zijn full- en parttime inzetbaar voor kort- en langdurende projecten.

Wat doen Brabant Consultants?

De expertise van de consultants is breed uitlopend. In 2021 wordt gestart met vier senior allround projectleiders/programmamanagers. Deze projectleiders hebben de nodige ervaring binnen overheidsinstanties en zijn daarom direct inzetbaar. De kosten voor inhuur bedraagt 90 euro per uur inclusief reiskosten.

Bij de consultants staat centraal:

  • Resultaatgericht
  • Innovatief
  • Kwalitatief gericht.

Heb je een uitdagend vraagstuk, neem dan direct contact met ons op!

Brabant Consultant ZIJN

In 2021 focust Brabant Consultants zich op projectmanagement. Dit houdt in: vakkundige projectmanagers die allround inzetbaar zijn in de regio. Je bent als consultant inzetbaar voor tijdelijke opdrachten. Naast de opdrachten is persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Hiervoor is een persoonlijk opleidingsbudget beschikbaar.

Vanaf eind 2021 zullen de functies verder uitgebreid worden in de sectoren: ICT, Openbare Ruimte & Financieel

Om in te spelen op toekomstgerichte functies zullen de fucties worden uitgebreid. 

Brabant Consultant WORDEN

Zet jij graag je tanden in uitdagende, maatschappelijke vraagstukken? Zie je jezelf ook nog als ondernemende en vakkundige professional die vernieuwend denkt? Dan ben je wellicht geschikt als Brabant Consultant!

Heb jij:

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 5 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring als projectleider.
  • Politieke voelsprieten.
  • Zelfstandigheid, maar je kan zeker ook in teamverband werken.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel.

Solliciteer dan nu!


“Een Brabant Consultant is een flexibele professional die geen uitdaging uit de weg gaat. Door continu uitgedaagd te worden blijft het werk leuk. Daarnaast kan de consultant gebruik maken van een mooi opleidingsbudget om zich te blijven ontwikkelen.”

Wendy Slager


Contact over de Brabant Consultants

Voor meer informatie over de Brabant Consultants kun je terecht bij Wendy Slager, Accountmanager Interne Flexibilisering. Bereikbaar op 06 – 15 92 81 63 of via wendy.slager@west-brabant.eu.