Brabant Consultants

De wereld in overheidsland verandert razendsnel. Dit vraagt flexibiliteit van medewerkers en organisaties. Vaak ontstaan er tijdelijke opdrachten binnen organisaties. Maar hoe vul je die opdracht in zónder lange wervingsprocessen, zonder kennisverlies na afloop van de opdracht en mét zekerheid van kwaliteit, ruime kennis en ervaring? Brabant Consultants bieden de oplossing!

In regio West-Brabant zijn diverse Brabant Consultants actief. Zij vormen samen een senior consultancy pool die flexibel inzetbaar is. De consultants kunnen fulltime of parttime worden ingehuurd als projectleider, programmamanager of ad interim (vanuit specifieke kennis en ervaring). Net als de PuMa flexpool verminderen we met Brabant Consultants de hoeveelheid externe inhuur in regio West-Brabant.

Waarom kiezen voor Brabant Consultant versus externe inhuur?

  • We leveren vakkundige professionals tegen een aantrekkelijk uurtarief met ruime gemeentelijke ervaring in de regio.
  • De professionals zijn te beschouwen als interne inhuur. Aanbesteding is daarom niet nodig. Als inlenende organisatie ben je gedeeltelijk eigenaar van het Mobiliteitscentrum, waar deze dienst van afgenomen wordt.
  • We behouden talent en vergroten kennisbehoud in de regio doordat consultants aan de regio verbonden blijven
  • Dankzij de consultants worden moeilijk invulbare functieprofielen regionaal toegankelijk. Dit doen we doordat we als organisatie weten welke profielen veel gevraagd worden. We spelen op deze vraag in.

Maak kennis met de consultants

Vooralsnog focust Brabant Consultants zich op project-/programmamanagement. De ervaren consultants zijn allround inzetbaar in regio West-Brabant. Onze consultants zijn inzetbaar voor tijdelijke opdrachten binnen alle aangesloten partijen van het Mobiliteitscentrum.

Invulling van tijdelijke opdrachten

Is jouw organisatie bezig met een aantal uitdagende maatschappelijke vraagstukken? Wellicht kunnen we iets voor jouw organisatie betekenen! Ben je tijdelijk op zoek naar een resultaatgerichte, innovatieve en ervaren projectleider, programmamanager of andere vakkundige professional? Dan hebben we de juiste kandidaat voor jouw uitdaging.

brabant consultant priscilla de vos

Contact over de Brabant Consultants

Voor meer informatie over de Brabant Consultants kun je terecht bij Priscilla de Vos, Coördinator Flexpools. Bereikbaar op 06 – 11 85 73 62 of via priscilla.de.vos@west-brabant.eu

Brabant Consultants versterken?

Spreekt onze flexpool je aan en wil je ons team komen versterken? Laat het ons weten via een open sollicitatie:

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt wordt door een financiële bijdrage van het bestuur Regionaal Werkbedrijf West-Brabant, Regio West-Brabant en de provincie Noord-Brabant. 

Logo Bestuur Regionaal Werkbedrijf

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.