Jouw Carrière

Jij bent aan zet! Werk je bij de overheid? Dan werk je in een uitdagende branche. Functies veranderen, de vraag vanuit de burger verandert voortdurend.. en dus veranderen functies ook. Hierdoor kan het voorkomen dat je naar een andere baan toe wilt, of misschien wil je juist onderzoeken of je huidige baan écht bij jouw talent past. Misschien wil je een opleiding volgen zodat je meer uit jezelf of je werk kunt halen. Misschien kun je hulp gebruiken bij de omgang met werkstress. Het Mobiliteitscentrum biedt verschillende diensten aan die je helpen alles uit jouw carrière te halen. Bekijk ze hieronder.

> Mobiliteitsadvies

Onze mobiliteitsadviseurs helpen je op weg naar een nieuwe uitdaging. Ze denken mee over een goed cv, geven sollicitatietrainingen en hebben een groot netwerk binnen én buiten de overheid. Zo zit je binnen no time op een andere werkplek.

> Loopbaanadvies

Soms weet je niet welke kant je op wil. Dan kun je bij onze loopbaanadviseurs terecht. Ze onderzoeken samen met jou waar je talent ligt en welke functies bij je passen. Zo weet je waar je naartoe kunt bewegen.

> Coaching

Het kan soms fijn zijn een coach op te zoeken. Door met hen in gesprek te gaan over bijvoorbeeld moeilijkheden in je werk met collega’s ontvang je toepasbare tips en adviezen om met lastige situaties om te gaan.

> Stress- en burn-out coaching

We hebben allemaal te maken met werkstress. Wanneer de stress te hoog oploopt kan dit tot fysieke of mentale klachten leiden. Voorkom dat je hier last van krijgt en ga in gesprek met onze stress- en burn-out coaches.

Soms ben je toe aan een nieuwe impuls. Dat kan zijn in de vorm van nieuwe kennis. Hiervoor kun je terecht bij de West-Brabant Academie. Op ons platform vind je vele trainingen, workshops en opleidingen die je verder helpen, zowel in je werk als in je persoonlijke ontwikkeling. In de meeste gevallen zijn de kosten voor je werkgever. Stem dus altijd even met je leidinggevende af voor je je inschrijft.