Ik zoek een nieuwe uitdaging!

Jouw loopbaan!

Wat doe je nu? Wat doe je straks? Jij bent regisseur van jouw eigen loopbaan en de ontwikkeling van jouw talenten! Maar daarbij helpen wij je graag professioneel. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar met advies, tips, tests en coaching. Zij geven je handvatten om je loopbaan zelf te sturen. Je krijgt (weer) plezier in je werk of je gaat op zoek naar een uitdaging die bij je past.

Eerst een intakegesprek
Voordat je aan de slag gaat met je loopbaanvraag, heb je een gratis kennismakingsgesprek met één van onze loopbaanadviseurs. Samen analyseer je de kern van jouw vraag én krijg je advies over het vervolgtraject. Het gesprek met de loopbaanadviseur blijft vertrouwelijk. Onze loopbaanadviseurs werken volgens de Noloc-gedragscode.

Onze producten en diensten
In het keuzemenu links vind je het producten- en dienstenaanbod van Mobiliteitscentrum regio West-Brabant, gericht op jouw loopbaan. Alleen medewerkers van de 19 regiogemeenten en van de aangesloten organisaties kunnen gebruik maken van deze producten en diensten.

Contact
Wil je graag meer informatie of een afspraak maken met één van onze loopbaanadviseurs? Neem dan contact op met het Mobiliteitscentrum West-Brabant via een e-mail naar mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar (076) 502 7272.

Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier om toestemming te geven, of Lees hier meer over ons cookie- en privacybeleid.