Jelmer Huismans

Jelmer Huismans

Even voorstellen
Mijn naam is Jelmer Huismans, woonachtig in Bergen op Zoom en sinds februari 2023 ben ik één van de PuMa’s. Na bijna 4 jaar als Bestuursondersteuner voor de gemeente Woensdrecht te hebben gewerkt, maakte ik de regionale stap naar PuMa waar ik als consultant in verschillende rollen actief ben. Naast mijn baan bij PuMa ben ik zelfstandig ondernemer.

Het interessante van mijn werk bij Publiek Maatwerk is dat ik actief samenwerk met mooie en diverse opdrachtgevers in onze veelbelovende regio. Ik vorm daarmee een verbinding tussen verschillende organisaties en instanties op zowel bestuurlijk, politiek als maatschappelijk niveau.

Binnen PuMa houd ik mij bezig met de doorontwikkeling van ons concept. Mocht je vragen hebben over een van onze diensten? Ik kom graag eens vrijblijvend langs voor een bakje koffie of een presentatie.

Rol die het beste bij mij past
Een rol waarbij ik strategisch nadenken kan afwisselen met pragmatisch handelen past mij het best. Ik haal veel energie uit coördinerende/verbindende rollen. Voor sommigen is dit ‘de spin in het web’, maar ik heb het niet zo op spinnen.  Ik heb een brede interesse in verschillende domeinen maar in het bijzonder in public- & international affairs, economie en veiligheid.

PuMa opdrachten
1 februari 2023 – heden: Adviseur Vrijetijdseconomie – gemeente Roosendaal
1 februari 2023 – heden: Coördinator Strategische Planning – Belgisch Nederlands Grensoverleg

Werkervaring
1 juni 2019 – 1 februari 2023: Bestuursondersteuner – gemeente Woensdrecht
1 maart 2018 – 1 juni 2019: Marketeer
1 oktober 2016 – heden: Zelfstandig ondernemer

Opleidingen
2021 Bestuursacademie – Bestuurskunde
2014 – 2017 Fontys Economische Hogeschool Tilburg – Marketing & management
2008 – 2014 Gymnasium Juvenaat – Economie & Maatschappij