Van werk naar werk

Een fijne werkplek die goed bij je past is enorm belangrijk. Helaas kan het voorkomen dat je op zoek moet naar een nieuwe baan, gedwongen of uit eigen initiatief. Mobiliteitscentrum regio West-Brabant helpt je graag naar de volgende stap. Bekijk hier alle opties en informatie.

Mobiliteitsadvies

VWNW-traject

Wethoudersbegeleiding

Ben je werkzaam bij één van onze aangesloten organisaties en toe aan een nieuwe baan? Dan kan onze mobiliteitsadviseur je helpen! Ze inventariseert je wensen, helpt je zoeken naar de juiste job, zet haar netwerk voor je in en neemt je cv en sollicitatiegesprekken met je door. Zo kom je goed voor de dag.

  • Aantal gesprekken afhankelijk van behoefte
  • Groot bereik dankzij netwerk van de adviseurs
  • Leidinggevende hoeft niet op de hoogte te zijn

Wanneer jouw organisatie heeft uitgesproken je dienstverband te willen beëindigen wordt je in de meeste gevallen een ‘Van werk naar werk traject’ aangeboden. Samen met een van onze coaches wordt je loopbaan geëvalueerd, inventariseren we je wensen en kansen op de arbeidsmarkt én gaan we samen aan de slag zodat jíj aan de slag komt.

  • Volledig traject geïnitieerd vanuit jouw organisatie (maatwerk)
  • Begeleiding door gecertificeerde coaches

De verkiezingen komen eraan! Dat houdt in dat sommigen wethouders niet langer als wethouder aan de slag willen of kunnen. In veel gevallen belandt de wethouder op de bank, blijkt overtallig bij de voormalig werkgever of loopt tegen andere uitdagingen aan. Bij het Mobiliteitscentrum bieden we maatwerk trajecten aan voor deze bijzondere groep. Zo kan de (ex)wethouder snel weer aan de slag met een mooie uitdaging.

 

Meer info
Heb je nog vragen of ben je zoekende naar welke vorm het best bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Dit kun je telefonisch doen, of per email.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.