Marieke Smulders

Marieke Smulders

Denk in oplossingen en niet in belemmeringen.

Wie ben ik?
Ik ben werkzaam als Mobiliteitsadviseur bij Mobiliteitscentrum West-Brabant. Daarnaast begeleid ik mensen die terug in het werkproces willen komen als ze stress hebben of een burn-out hebben (gehad).
Door mijn jarenlange ervaring als intercedente, klantmanager, werkgeversadviseur, mobiliteitsadviseur en medewerker HR heb ik een breed en groot netwerk opgebouwd. Daar maak ik vaak gebruik van als je op zoek bent naar een andere baan of wilt re-integreren na een ziekte als stress en burn-out.
Ik kan en durf out-of-the box te denken. Bij mij ben je in bekwame handen als je vooruit wilt. Denken in oplossingen is wat ik het liefste doe.

Wat doe ik?
Tijdens gesprekken bekijken we eerst samen wat de kern van je vraag is. Door in mogelijkheden te denken komen we samen tot structurele stappen die je kunt zetten om te komen waar je wilt zijn of waar je heen wilt. Geen loze beloftes maar concreet.
Het kan daarbij gaan om je (beter) te presenteren op de arbeidsmarkt maar ook het begeleiden naar een (andere) functie die (beter) bij je past. Daar zetten we alle mogelijke middelen voor in.
Ik ben een confronterende coach die niet voor je denkt maar je laat denken en handelen. Spiegelen is wat ik als de beste kan. Door mijn ervaringen op NLP gebied ga je daar absoluut profijt van hebben en groei je zoals jij dat voor ogen hebt. Ik ben erg pragmatisch in mijn aanpak. Geen ingewikkelde theorieën maar praktijk. Met mijn hulp kun je direct aan de slag.

Jij maakt de stappen, ik ben slechts de begeleider.
Ik haal het beste in je boven. Je hebt het tenslotte al in je!

Specialisme
Stress en burn-out coaching.

Heb je last van stresssymptomen? Heb je het idee dat je leven wordt geleefd? Ik kan je helpen rust te brengen.  Door allerlei technieken ben ik in staat je weer helder te laten denken, ervoor te zorgen dat je weer positief in het leven komt te staan, je het vertrouwen te geven dat je alles weer aan kunt. Door onder andere NLP technieken kom je weer sterker in je schoenen te staan en heb je, de kracht om op zoek te gaan naar wat jou gelukkig maakt.

Daarnaast ben ik een kei in enthousiasmeren en denken in oplossingen.

Loop je ergens in vast en heb je een frisse blik nodig om je weer “los” te trekken of heb je hulp nodig op het gebied van communicatie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik kan je helpen om dat op een hoger plan te trekken. Door te spiegelen kom je sneller tot inzichten.

Opleiding en ervaring
Ik ben vanaf 1989 werkzaam, in diverse functies, als bemiddelaar in werk. Coachen is daar altijd een belangrijk onderdeel in geweest .. In eerste instantie deed ik dat op gevoel.  De laatste jaren heb ik mij daar meer en meer in ontwikkeld en ben ik er inmiddels ook voor gecertificeerd.
Door mijn jarenlange werkervaring in dit vakgebied heb ik enorme mensenkennis opgedaan en weet ik ook dat geen mens en geen wens gelijk is. Mijn netwerk is enorm en mijn enthousiasme nog standje hoger.

In 2017 en 2018 heb ik de opleiding NLP Practicioner en NLP Master Practicioner afgerond.
Begin 2020 ben ik gecertificeerd Stress en burn-out coach.

Contact
Voor meer informatie of voor een intakegesprek, stuur een e-mail naar
mobiliteitscentrum@west-brabant.eu of bel naar 06 -  21 62 08 01.

In gesprek met deze coach? Meld dan de naam van de coach in het onderwerp van je e-mail.