Patrick Smans

Patrick Smans

Even voorstellen
Mijn naam is Patrick Smans, ik ben 37 jaar en woon in Breda. Ik heb ontzettend veel zin om als PuMa te starten en om vanuit deze positie mijn tanden te zetten in verschillende uitdagingen binnen het publieke domein en organisaties te leren kennen.
Na mijn financieel-economische opleiding ben ik 11 jaar werkzaam geweest als business- en marktanalist in het zakelijke commerciële bedrijfsleven, waar ik me vooral bezig heb gehouden met het creëren van inzichten uit data. De laatste 6 jaar ben ik er als raadslid in Breda, met vooral portefeuilles binnen het ruimtelijk (e.g. mobiliteit)-economische domein, achter gekomen dat ik me nog meer en liever voor het maatschappelijk belang in wil zetten.
Graag ga ik dan ook de uitdaging aan om de combinatie van het analytische, politiek-bestuurlijke en financieel-economische in te zetten voor een mooie opdracht binnen al die grote uitdagingen en (duurzaamheids)transities waar we als lokale overheden voor staan. De wereld van morgen is gisteren al begonnen, om de uitdagingen van overmorgen aan te pakken, vraagt om durf, vooruit kijken en anders doen en daar ga ik graag mee aan de slag!