Flexpool

Regionale Flexpool

De wereld binnen de overheid verandert razendsnel. Dit vraagt flexibiliteit van medewerkers en organisaties. Vaak ontstaan er tijdelijke opdrachten binnen organisaties, maar hoe vul je deze in zónder lange wervingsprocessen en kennisverlies na afloop van de opdracht én met zekerheid van kwaliteit, ruime kennis en ervaring? De flexpool van het Mobiliteitscentrum West-Brabant bieden de oplossing!

Vaak zijn organisaties genoodzaakt extern op zoek te gaan naar professionals. Het gevolg hiervan is dat er veel personeel extern wordt ingehuurd. De externe professional verlaat de regio vaak weer na voltooiing van de opdracht en neemt hiermee ook alle opgedane kennis mee. Wij willen ervoor zorgen dat kennis binnen de regio blijft. De professionals uit onze flexpool kunnen via opdrachten op verschillende vakgebieden een flinke dosis nieuwe ervaringen en kennis opdoen, met als gevolg dat de kennis en ervaring onderling binnen de regio wordt gedeeld. Na afronding van een opdracht kunnen de professionals weer worden ingezet bij andere organisaties in de regio. Op deze manier komt kruisbestuiving tot stand en verrijken we de regio.

De flexpool van het Mobiliteitscentrum West-Brabant stelt zich ten doel om zo breed mogelijk inzetbaar te zijn. Dit willen we bereiken door verschillende expertises en domeinen goed vertegenwoordigd te hebben binnen de pool. Ook trekken we medewerkers aan die beschikken over bijpassende competenties en vaardigheden. De consultants zijn inzetbaar voor alle aangesloten organisaties op een divers pallet aan tijdelijke opdrachten; van projectmanagement tot advies en van onderzoek tot tijdelijke vervanging. Bekijk hier alle info over onze twee subteams:

  • Junior/Medior
  • 25 – 35 jaar oud
  • Allround inzetbaar
  • Brengen een frisse blik
  • Senior 
  • 35+ jaar oud
  • Specialistisch inzetbaar
  • Brengen veel vakkennis

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.