Loopbaanadvies: jouw persoonlijke ontwikkeling!

Wat doe je nu? Wat doe je straks? Jij bent regisseur van jouw eigen loopbaan en de ontwikkeling van jouw talenten! Wil je een second opinion of even sparren? Dan staan we natuurlijk voor je klaar en helpen we je graag. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar met advies, tips, tests en coaching. Zij geven je handvatten om je loopbaan zelf te sturen. Je krijgt (weer) plezier in je werk of je gaat op zoek naar een uitdaging die bij je past.

Onze producten en diensten zijn alleen beschikbaar voor alle medewerkers van de aangesloten gemeenten en partners.

De mogelijkheden:

Voor degenen die zich afvragen of hun talenten voldoende benut worden en die willen ontdekken of er meer in het vat zit.

Denk je al langer na over je loopbaan? Als je je bewust wilt oriënteren op jouw mogelijkheden, lees dan verder!

Het doel is het vinden van een nieuwe functie of werkkring, waarbij de kortst mogelijke route gevolgd wordt. 

Coaching op persoonlijke ontwikkeling is voor iedereen die sturing wil geven aan het leven of zijn/haar loopbaan.

Een ontwikkelassessment geeft talenten en groeipotentieel weer en biedt handvatten die je verder op weg helpen in je ontwikkeling.

Hiermee krijg je inzicht in je kwaliteiten en ontwikkelpunten om daarmee in gesprek te gaan over persoonlijke ontwikkeling.

Voor werkgevers die meer informatie over geschiktheid van een kandidaat willen hebben zodat ze de beste kandidaat kiezen.

Heb je vragen over je loopbaan? Wil je iets veranderen op je werk? Kun je een steuntje in de rug gebruiken? Lees dan verder.

Hier wordt bekeken in hoeverre een medewerker past binnen een andere functie in de eigen organisatie.

Het ontwikkeladvies geeft inzicht in het toekomstperspectief van het huidige werk, de eigen competenties en de toekomstige loopbaanmogelijkheden.

Wil je een vrijblijvend intakegesprek met een van ons inplannen? Neem dan contact op met ons op via onderstaand formulier:

Een ontwikkelassessment geeft talenten en groeipotentieel weer en biedt handvatten die je verder op weg helpen in je ontwikkeling.

“Het loopbaantraject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Doordat je een laagdrempelige manier aan de slag gaat met jezelf en jouw waarden, ga je weer terug naar de basis. Het hielp mij enorm met inzicht krijgen in mezelf en wat ik nu belangrijk vind. En dat was precies wat ik nodig had. Het traject heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!”
Medewerker ABG-gemeenten | 26-10-2020

 

“Ik ging van een beetje vastgeroest en onzeker naar alles is mogelijk. Zo heb ik het traject ‘Regie op jouw talent’ ervaren. Het is intensief maar je krijgt er nog meer energie en zelfvertrouwen voor terug”.
Medewerker gemeente Halderberge | 25-01-2019

 

“In het voorjaar van 2018 heb ik een loopbaantraject gevolgd bij Sandra Braam. Tijdens de sessies heb ik Sandra leren kennen als iemand die erg goed kan luisteren en goed weet wat er leeft bij je en daarmee aan de slag gaat met goede tips en trucs. Ze wekt vertrouwen door haar rust een eerlijkheid en empathie. Door deze sessies heb ik geleerd bewust te kijken naar waar je passie ligt in het werk en daarvoor te gaan! Een mooie verrijking van je eigen kennis”.
Medewerker Welzijn Gemeente Goirle | 11-02-2019

“Ik heb een goede ervaring met het mobiliteitscentrum. Ik was een beetje zoekende naar wat voor job ik graag wilde uitvoeren. Daarnaast was ik ook heel nieuwsgierig naar wat ik leuk zou vinden en wat voor mogelijkheden er voor mij zijn. Door verschillende opdrachten die ik dan later besprak met Sandra, kwam ik erachter dat  duurzaamheid de richting was dat ik leuk vind. Ik vond het een leuke ervaring en ben goed begeleid door Sandra, jobcoach van het Mobiliteitscentrum.”
Medewerker Buitendienst gemeente Dongen | 20-03-2019