Jouw loopbaan!

Wat doe je nu? Wat doe je straks? Jij bent regisseur van jouw eigen loopbaan en de ontwikkeling van jouw talenten! Maar daarbij helpen wij je graag professioneel. Onze loopbaanadviseurs staan voor je klaar met advies, tips, tests en coaching. Zij geven je handvatten om je loopbaan zelf te sturen. Je krijgt (weer) plezier in je werk of je gaat op zoek naar een uitdaging die bij je past.

Eerst een intakegesprek
Voordat je aan de slag gaat met je loopbaanvraag, heb je een gratis kennismakingsgesprek met één van onze loopbaanadviseurs. Samen analyseer je de kern van jouw vraag én krijg je advies over het vervolgtraject. Het gesprek met de loopbaanadviseur blijft vertrouwelijk. Onze loopbaanadviseurs werken volgens de Noloc-gedragscode.

Klik hiernaast voor meer informatie. Of om je aan te melden voor een vrijblijvend intakegesprek. Zien we jou snel?

Onze producten en diensten zijn alleen beschikbaar voor alle medewerkers van de aangesloten gemeenten en partners.

 

“Het loopbaantraject heeft mij veel nieuwe inzichten gegeven. Doordat je een laagdrempelige manier aan de slag gaat met jezelf en jouw waarden, ga je weer terug naar de basis. Het hielp mij enorm met inzicht krijgen in mezelf en wat ik nu belangrijk vind. En dat was precies wat ik nodig had. Het traject heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik zou het dan ook iedereen aanraden!”
Medewerker ABG-gemeenten | 26-10-2020

 

“Ik ging van een beetje vastgeroest en onzeker naar alles is mogelijk. Zo heb ik het traject ‘Regie op jouw talent’ ervaren. Het is intensief maar je krijgt er nog meer energie en zelfvertrouwen voor terug”.
Medewerker gemeente Halderberge | 25-01-2019

 

“In het voorjaar van 2018 heb ik een loopbaantraject gevolgd bij Sandra Braam. Tijdens de sessies heb ik Sandra leren kennen als iemand die erg goed kan luisteren en goed weet wat er leeft bij je en daarmee aan de slag gaat met goede tips en trucs. Ze wekt vertrouwen door haar rust een eerlijkheid en empathie. Door deze sessies heb ik geleerd bewust te kijken naar waar je passie ligt in het werk en daarvoor te gaan! Een mooie verrijking van je eigen kennis”.
Medewerker Welzijn Gemeente Goirle | 11-02-2019

“Ik heb een goede ervaring met het mobiliteitscentrum. Ik was een beetje zoekende naar wat voor job ik graag wilde uitvoeren. Daarnaast was ik ook heel nieuwsgierig naar wat ik leuk zou vinden en wat voor mogelijkheden er voor mij zijn. Door verschillende opdrachten die ik dan later besprak met Sandra, kwam ik erachter dat  duurzaamheid de richting was dat ik leuk vind. Ik vond het een leuke ervaring en ben goed begeleid door Sandra, jobcoach van het Mobiliteitscentrum.”
Medewerker Buitendienst gemeente Dongen | 20-03-2019