Mobiliteitsadvies

Karen van de Wiel - Mobiliteitsadviseur

Marieke Smulders - Mobiliteitsadviseur

Monique van Etten-Wiedemeijer  - Mobiliteitsadviseur

Begeleiding mobiliteit

Verrassend vaak leidt een mobiliteitstraject tot een verfrissende carrièreswitch. Of medewerkers nu vrijwillig of verplicht deelnemen. Onze mobiliteitsadviseurs weten jouw talenten aan te boren en je in beweging te krijgen. Op weg naar een nieuw perspectief en naar werk waar je weer met plezier naartoe gaat. In een intakegesprek kijken zij naar jouw talenten en bespreken zij de mogelijkheden van begeleiding vanuit mobiliteit.

Je kunt bij hen terecht voor:

  • Begeleiding richting een nieuwe baan of tijdelijke klus
  • CV Check
  • Hoe presenteer ik me op de arbeidsmarkt
  • Stage, werkervaringsplaats of meeloopdagen
  • Pitchen
  • 1-op-1 sollicitatietraining
  • Inzetten netwerk mobiliteitscentrum

Kortom; inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan.

Voor wie?
Onze producten en diensten zijn beschikbaar voor alle medewerkers van de aangesloten gemeenten en partners.

Aanmelden vrijblijvend intakegesprek
Tijdens een vrijblijvende intake gaan onze mobiliteitsadviseurs met jou het gesprek aan over de mogelijkheden rondom begeleiding op het gebied van mobiliteit. Meld je aan via mobiliteitscentrum@west-brabant.eu. Je kunt ook bellen naar Karen van de Wiel (ma t/m wo) via 076-502 7250 of naar Marieke Smulders (wo t/m vrij) via 076-502 7276.

“Het gesprek met de mobiliteitsadviseur brak grote stukken van mijn tunnelvisie af. Ik kreeg een spiegel voorgehouden en dat gaf o.a. inzicht in mijn sterke en zwakke punten. Daarnaast heb ik mijn wensen en prioriteiten weer goed onder elkaar gezet. Het is goed als je hier hulp bij krijgt van een deskundige, want dit blijkt op eigen kracht moeilijk te zijn. Ook mijn CV moest het ontgelden: te lang, te saai en te veel overbodige informatie. Het schudde me wakker, en ik heb de aanbevelingen ter harte genomen.”
Medewerker Veiligheidsregio | 23-01-2019

 

“Een mobiliteitsadviseur helpt je bij het goed in beeld krijgen van je loopbaanwensen en het loopbaanpad dat je wilt bewandelen. Samen bekijk je welke mogelijkheden er voor jou zijn om aan de slag te gaan binnen 1 van de deelnemende organisaties in West-Brabant. In mijn geval was het bijzonder fijn om samen met Marieke Smulders mijn loopbaanvraag helder te krijgen en daar concrete vervolgacties aan te verbinden.”
Medewerker Gemeente Halderberge | 22-01-2019

 

Vaak lijken drempels hoog. Zodra we de drempel over zijn vragen we ons vaak af waarom het zo moeilijk was. We keken door onze bril van het niet kunnen. Na afloop blijken we onze bril verwisseld te hebben met de bril van positiviteit en vertrouwen. Ik kan mij voorstellen dat de drempel om naar het Mobiliteitscentrum te stappen hoog lijkt. Het enige dat ik ervaren heb bij deze stap is de enorme vriendelijkheid en warmte waarmee ik ontvangen werd. Met veel respect voor mijn kennis en ervaring en met aandacht voor mijn persoonlijke situatie. Dankzij de ondersteuning van het Mobiliteitscentrum kan ik nu met positiviteit en vertrouwen de toekomst inkijken. Bedankt voor de nieuwe bril!
Medewerker Gemeente Werkendam | 28-02-2019

 

De gesprekken met mobiliteitsadviseur Karen van de Wiel voelden gelijk vertrouwd en dat was fijn. Het spiegelen heeft mij los geweekt uit een moeras van negatieve verwachtingen en gedachten. Ik weet inmiddels wat ik niet meer wil en sta daardoor open voor een carrière switch. Samen hebben we mijn CV en motivatie brief aangepast en het resultaat mag er zijn. Bedankt Karen.
Medewerker Gemeente Bergen op Zoom | 26-02-2019