Mobiliteitsadvies

Begeleiding naar een nieuwe baan of tijdelijke klus

Verrassend vaak leidt een mobiliteitstraject tot een verfrissende carrièreswitch. Of je nu vrijwillig of verplicht deelneemt. Onze mobiliteitsadviseurs Karen van de Wiel en Marieke Smulders halen jouw talenten naar boven en krijgen jou in beweging. Op weg naar een nieuw perspectief. En naar werk waar je met plezier heengaat!

Je kunt bij hen terecht voor:

  • Begeleiding richting een nieuwe baan of tijdelijke klus
  • CV Check
  • Hoe presenteer ik me op de arbeidsmarkt
  • Stage, werkervaringsplaats of meeloopdagen
  • Pitchen
  • 1-op-1 sollicitatietraining
  • Inzetten netwerk Mobiliteitscentrum West-Brabant

Kortom; inspiratie en motivatie om aan de slag te gaan!

Klik hiernaast voor meer informatie. Of om je aan te melden voor een vrijblijvend intakegesprek. Zien we jou snel?

Onze producten en diensten zijn alleen beschikbaar voor alle medewerkers van de aangesloten gemeenten en partners.

“Het gesprek met de mobiliteitsadviseur brak grote stukken van mijn tunnelvisie af. Ik kreeg een spiegel voorgehouden en dat gaf o.a. inzicht in mijn sterke en zwakke punten. Daarnaast heb ik mijn wensen en prioriteiten weer goed onder elkaar gezet. Het is goed als je hier hulp bij krijgt van een deskundige, want dit blijkt op eigen kracht moeilijk te zijn. Ook mijn CV moest het ontgelden: te lang, te saai en te veel overbodige informatie. Het schudde me wakker, en ik heb de aanbevelingen ter harte genomen.”
Medewerker Veiligheidsregio | 23-01-2019

 

“Een mobiliteitsadviseur helpt je bij het goed in beeld krijgen van je loopbaanwensen en het loopbaanpad dat je wilt bewandelen. Samen bekijk je welke mogelijkheden er voor jou zijn om aan de slag te gaan binnen 1 van de deelnemende organisaties in West-Brabant. In mijn geval was het bijzonder fijn om samen met Marieke Smulders mijn loopbaanvraag helder te krijgen en daar concrete vervolgacties aan te verbinden.”
Medewerker Gemeente Halderberge | 22-01-2019

 

Vaak lijken drempels hoog. Zodra we de drempel over zijn vragen we ons vaak af waarom het zo moeilijk was. We keken door onze bril van het niet kunnen. Na afloop blijken we onze bril verwisseld te hebben met de bril van positiviteit en vertrouwen. Ik kan mij voorstellen dat de drempel om naar het Mobiliteitscentrum te stappen hoog lijkt. Het enige dat ik ervaren heb bij deze stap is de enorme vriendelijkheid en warmte waarmee ik ontvangen werd. Met veel respect voor mijn kennis en ervaring en met aandacht voor mijn persoonlijke situatie. Dankzij de ondersteuning van het Mobiliteitscentrum kan ik nu met positiviteit en vertrouwen de toekomst inkijken. Bedankt voor de nieuwe bril!
Medewerker Gemeente Werkendam | 28-02-2019

 

De gesprekken met mobiliteitsadviseur Karen van de Wiel voelden gelijk vertrouwd en dat was fijn. Het spiegelen heeft mij los geweekt uit een moeras van negatieve verwachtingen en gedachten. Ik weet inmiddels wat ik niet meer wil en sta daardoor open voor een carrière switch. Samen hebben we mijn CV en motivatie brief aangepast en het resultaat mag er zijn. Bedankt Karen.
Medewerker Gemeente Bergen op Zoom | 26-02-2019