???????: ????????? ??? ?? ???????? ??? ??????

???????: ????????? ??? ?? ???????? ??? ??????
De academie werkt op dit moment hard aan een leerzaam en uitdagend programma voor het najaar van dit jaar. We werken vanuit drie kernthema’s: boost yourself, lekker in je vel & bouwen aan vakkennis.
 
????? ????????:
In het thema boost yourself werk je op veel verschillende fronten aan jezelf. Dit helpt je verder in zowel je werkzame als je privéleven. Trainingen die we gaan aanbieden zijn onder andere NLP (zowel in dag als meerdaagse vorm), Brainstormen, Persoonlijk Leiderschap en Feedback & Feedforward.
 
?????? ?? ?? ???:
Wil je weer helemaal lekker in je vel komen te zitten? Dan hebben wij uitdagende trainingen waarin je dit doel zeker zal bereiken! Met de training BOKS ga op een leuke interactieve manier zowel fysiek als mentaal aan de slag met wat behulpzaam is in communicatie. Ook brengen we de succesvolle training bevloedingspsychologie in de notendop terug.
 
?????? ??? ?????????:
In dit thema kan je doorbouwen aan je inhoudelijke vakkennis op verschillende vlakken. Zo starten we in het najaar met de training projectmanagement en keert ook de training beleid maken, beleid schrijven weer terug in het programma. Ook zal de interessante en succesvolle training AWB- voor niet juristen terugkeren in het programma. We starten met een nieuwe training: adviseren met impact.
Momenteel lopen daarnaast de workshops WAADI voor key-users van Flex West-Brabant. De workshops krijgen een vervolg aankomend najaar met een verdiepingsworkshop en een workshop over ZZP/DBA.
 
Geïnteresseerd geraakt in een van de trainingen? Hou dan vooral de site www.westbrabantacademie.nl in de gaten! Binnenkort publiceren we het gehele programma voor het najaar! Je kunt er ook interesse kenbaar maken op thema’s en trainingen. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer je je kunt inschrijvingen voor een nieuwe datum/training.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.