?Young Professionals gezocht!?

?Young Professionals gezocht!?

Ben jij onder de 30 jaar oud én werk je voor één van onze aangesloten partijen? Dan zijn we opzoek naar jou! Het Mobiliteitscentrum heeft als ambitie om een traineeship te starten. Om dit traineeship vorm te geven  doen we onderzoek naar Gen Z en Millennials. We zijn zoekende naar de wensen, ambities, uitdagingen en moeilijkheden waar jonge ambtenaren tegenaan lopen. Mogen we jouw mening lenen? Lees dan snel verder.

Uitnodiging

Graag nodigen we je uit op vrijdag 12 mei, tussen 10:00u en 13:00u in Bergen op Zoom (exacte locatie volgt). Met maximaal 50 Young Professionals uit de lokale overheid gaan we in gesprek over het werken bij een overheidsinstelling. Wat is je goed bevallen? Waar kunnen we nog in groeien? Hoe maken we het werken bij de lokale overheid aantrekkelijker voor mensen onder de 30 jaar oud? Door zoveel mogelijk meningen te verzamelen kunnen we bepalen wat nodig is om het werken bij de lokale overheid interessant te maken voor starters op de arbeidsmarkt. We zullen daar ook het traineeship op inrichten. Ben je onder de 30 jaar oud? Dan horen we graag van jou hoe jij het werken ervaart! Meld je hier aan voor de bijeenkomst.

Wat krijg je van ons?

Je krijgt van ons een compleet verzorgde dag, inclusief lunch. Je kunt je netwerk uitbreiden doordat je kennis gaat maken met jonge ambtenaren met allerlei verschillende achtergronden. Samen maak je tijdens deze dag ook regionaal een verschil, doordat je ons helpt met het vormgeven van een traineeship voor starters, zodat we ook het jongste talent de overheid in kunnen trekken. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat de bijeenkomst niet na één bijeenkomst stopt, maar doorleeft als een soort community. Let op: je bent niets verplicht en kunt op ieder moment weer uitstappen. Voor nu vragen we je alleen aanwezig te zijn op 12 mei.

Alle info op een rij:

Wie: deze bijeenkomst is geschikt voor alle ambtenaren onder de 30 jaar oud, werkzaam bij een van onze aangesloten partijen
Wat: een bijeenkomst rondom het zijn van young professional binnen de lokale overheid. Graag horen we jouw ervaring(en).|
Waar: Bergen op Zoom
Wanneer: op 12 mei, van 10:00u tot 13:00u

Aanmelden

Meld je hier aan voor de bijeenkomst

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.