Afscheidsbericht Monique van Etten

Een bedankje van Monique

Vorige week namen we afscheid van Monique van Etten-Wiedemeijer, onze voormalige manager. Monique deelt nog graag een bericht met de regio:

“22 November was mijn afscheid i.v.m. mijn pensionering. Wat een feest was dat, een mooie vertegenwoordiging vanuit het netwerk van bij het Mobiliteitscentrum aangesloten partijen en daarmee ontstond er een soort van reünie. We zijn de dag gestart met een informeel samenzijn met het team Mobiliteitscentrum. De flexpool, Flex West Brabant, Coaches, Academie en bedrijfsvoering deden mee aan een leuke pubquiz en genoten van een gezamenlijke lunch. Het geheel ging over in een aangeklede borrel en tevens een feest van erkenning.

Alle reacties in welke vorm dan ook, de gesprekken, lunches, toespraken en cadeaus, het was oprecht overweldigend warm. Ik geniet nog steeds na en zal dat nog lang doen. Na mijn pensionering kunnen jullie me nog wel tegenkomen, een dagje per week zal ik met de wethouders aan de slag blijven. Ik blijf coac

hing, bemiddeling en strategische ondersteuning bieden aan het Mobiliteitscentrum vanuit mijn eigen bedrijf. Ik dank graag de Kring van Gemeentesecretarissen voor dit verzoek.

Ik dank eenieder die bijgedragen heeft aan mijn persoonlijk werkgenot, iedereen voor het vertrouwen en de steun aan het Mobiliteitscentrum en ik wens Jord (Manager Mobiliteitscentrum), Cor (voorzitter Stuurgroep) en Erik (Directeur Regio West Brabant) veel succes verder met het Mobiliteitscentrum Regio West Brabant!

Tot ziens!

Monique”

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.