A&O Personeelsmonitor on tour!

A&O Personeelsmonitor on tour!

Leuk je donderdag 13 juni te ontmoeten tijdens de Personeelsmonitor Tour in Etten-Leur.  Samen met A&O Fonds Gemeenten presenteerden we de regionale cijfers uit het landelijke dashboard. Het was fijn te zien hoe er onderling werd uitgewisseld en te merken dat het dashboard kan helpen om (meer) datagedreven te werken. Tijdens de bijeenkomst hebben we ingezoomd op onderwerpen als verzuim, bezetting, instroom en uitstroom. We kunnen ons voorstellen dat er veel informatie op je af is gekomen. Bekijk hieronder de presentatie, bezoek het dashboard of neem contact met ons op voor meer informatie.

Download Presentatie

Alles op je gemak weer even bekijken? Download de PowerPoint-presentatie hier. Deze mag je ook gerust met collega’s delen!

Ging de uitleg van het dashboard te snel en wil je even kort worden bijgespijkerd? In onze online tutorial hoor je binnen 2 minuten precies welke functionaliteiten het dashboard heeft en hoe je ze in kunt stellen. Ook leuk voor collega’s die er niet bij konden zijn!

Aan de slag met het dashboard

Bekijk het dashboard hier: Dashboard Personeelsmonitor Gemeenten 2023. Heb je vragen naar aanleiding van de bijeenkomst? Dan helpen we je graag op weg! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.