Coach Rini vertelt over coaching en in beweging blijven

Coach Rini vertelt over coaching en in beweging blijven

Onze coaches werken het hele jaar door aan het bewegen van talent. Of je nu in je werk ergens tegenaan loopt, te veel stress ervaart, een training volgt of een loopbaan vraag hebt, ze helpen je graag verder. Coach Rini vertelt vandaag over zijn coachervaring van de afgelopen tijd:

“Afgelopen periode ben ik heerlijk bezig geweest met “beweging”. Het op alle vlakken in beweging krijgen en houden van anderen maakt mij blij. Dat kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld in de zin van: “Ik heb mijn keuze gemaakt en emigreer naar Zweden” of: “Heerlijk pak ik nu met regelmaat even een kwartiertje voor mezelf” of: “Ik heb mijn baan opgezegd en ga eerst 4 maanden op reis”. Ik vraag me wel eens af: in hoeverre heb ik een bijdrage geleverd aan deze toch wel grote stappen. Ik ben ook benieuwd naar of de coachees écht de juiste keuzes maken. Hoe dan ook, het is zo tof om dit soort berichtjes en foto’s te krijgen:


Om zo’n stap te zetten is het belangrijk te weten wat jouw drijfveren en waarden zijn zodat je dicht bij jezelf kunt blijven. Je weet dan waar het voor jou écht om draait. Hoe kom je in los van het vertrouwde of wat zorgt er juist voor dat je blijft zitten waar je zit? Welke beren zie jij op de weg? Wat heb jij nodig om over een streep te gaan?

Mijn ervaring is dat als je eenmaal in beweging bent dat je moet zorgen dat je vitaal en fit blijft. Gelukkig zijn er steeds meer organisaties die er alles aan doen dat hun medewerkers in beweging te krijgen en houden. Mooi om hier dan, op diverse vlakken (individuele coaching, workshops, stoelmassages), een bijdrage aan te mogen leveren. Daar blijf ik me elke dag met veel plezier voor inzetten!

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.