Een BOOST omtrent talentontwikkeling voor Brabant Consultants

Een BOOST omtrent talentontwikkeling voor Brabant Consultants

Onze Brabant Consultants mogen bijna aan de slag. Deze groep senior projectleiders gaan aan de slag op tijdelijke klussen bij onze aangesloten organisaties. Mooi, want zo houden we kennis binnen de regio en wordt het voor organisaties makkelijker een interne geschikte medewerker te vinden voor een tijdelijke periode.

We vinden het belangrijk dat de consultants  blijven leren en ontwikkelen. Daarvoor is onder andere een opleidingsbudget beschikbaar. Daarnaast hebben we besloten een bestaande samenwerking met Online Talent Manager een boost te geven.

We maken gebruik van een Talent Ontwikkel Systeem voor de Brabant Consultants. In dit systeem brengen we de competenties van de consultants in kaart. Vervolgens wordt de groei van iedere consultant individueel gemeten en gemonitord. Op deze manier laten we de consultants zichzelf beter begeleiden in het traject leren en ontwikkelen.

Online Talent Manager is geen onbekende van het Mobiliteitscentrum West-Brabant. In de afgelopen acht jaar hebben we een relatie opgebouwd waarin we elkaar versterken. We kijken daarom enorm uit naar de verder geprofessionaliseerde digitaal ondersteunende samenwerking op de ontwikkeling van de medewerkers.

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.