Flexpools PuMa en Brabant Consultant worden één: Publiek Maatwerk

Flexpools PuMa en Brabant Consultant worden één: Publiek Maatwerk

Groot nieuws! De arbeidsmarkt verandert, onze omgeving verandert en ook onze flexpool verandert. Met trots kondigen we aan dat de twee flexpool teams, voorheen bekend als Brabant Consultant en PuMa, samengevoegd zullen worden onder één naam: Publiek Maatwerk. Deze beslissing nemen we omdat het kansen biedt voor de consultants en de ontwikkeling van de consultancypool.

Waarom één naam?
Het vervlechten van de teams onder één naam heeft een aantal voordelen. Denk bijvoorbeeld aan eenheid in de werving en acquisitie maar ook één centraal aanspreekpunt voor alle flexibel inzetbare consultants van onze regio. Door de pool samen te voegen hoeven we ons niet te beperken tot de kwaliteiten die passen bij één van de twee merken en bieden we kandidaten met een interessant profiel de mogelijkheid toe te treden tot de pool. Ook doorstroom wordt hiermee eenvoudiger.

Ons advies
Het advies, opgesteld na zorgvuldig onderzoek naar merkbekendheid, merkbetrokkenheid en concurrentie, benadrukt de voordelen van het consolideren van de twee teams onder de bekende naam Publiek Maatwerk. Deze naam heeft gedurende ruim 10 jaar landelijke bekendheid en herkenbaarheid opgebouwd binnen de sector van ambtelijke organisaties. Het draagt bij aan continuïteit en herkenbaarheid bij gebruikers van de consultancy pool. De naam Publiek Maatwerk weerspiegelt tevens de kernmissie en waarden van de organisatie, waarbij op maat gemaakte oplossingen voor de publieke sector centraal staan. Het biedt een unieke identiteit die alle consultants binnen de pool vertegenwoordigt als flexibel inzetbaar, bevlogen, creatief en innovatief.

Het behouden van de naam Publiek Maatwerk zal de regio en de consultancypool helpen om zich verder te onderscheiden. Het is een onderscheidende naam die direct verwijst naar de aangeboden diensten, en daarmee de merkbeloften van de organisatie versterkt. Deze naamswijziging zal van kracht worden met onmiddellijke ingang. We zijn ervan overtuigd dat het zal bijdragen aan een versterkte positionering van onze consultants in de regio en binnen de sector. Meer weten over Publiek Maatwerk? Neem dan contact op met Priscilla de Vos, teamleider Publiek Maatwerk.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.