Gratis mobiliteitsadvies op 8 juni!

Gratis in gesprek met onze coaches om jou verder te helpen

Ben je net terug van vakantie en ben je aan het denken gezet? Bijvoorbeeld over je huidige functie en of deze nog wel bij je past? Dan kan het zomaar zijn dat je toe bent aan een volgende stap in je werk. De arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Dat biedt voor veel mensen de kans over te stappen naar een nieuwe functie. Toch kan solliciteren, een cv maken of het zoeken naar die ene droombaan een hele uitdaging zijn. Om je verder op weg te helpen organiseren coaches Karen en Marieke een digitale inloopdag. Tijdens sessies van een half uur geven ze je handvaten om je verder te helpen in jouw zoektocht. Van start tot eind kunnen ze iets voor je betekenen. Op zoek naar een nieuwe baan? Laat onze coaches je helpen tijdens de inloopspreek-dag op 8 juni!

Hoe werkt het?

Op woensdag 8 juni kun je digitaal bij coaches Marieke Smulders en Karen van de Wiel terecht. Je kunt hier jouw tijdsblok reserveren. Je hebt geen toestemming van een leidinggevende nodig, en alles wat wordt besproken is vertrouwelijke informatie (dit wordt nooit gedeeld tenzij je daar toestemming voor geeft). Indien je jouw gesprek plant onder werktijd vragen we je wél te overleggen met je leidinggevende.

Wat kun je verwachten?

Het is niet verkeerd zo nu en dan te wisselen van baan. Dit kan nodig zijn omdat je huidige functie niet genoeg uitdaging biedt, of omdat het team of de werkzaamheden niet langer bij je passen. Graag helpen we je verder. Wat kunnen we voor jou betekenen?

 • Coachen naar je droombaan
  Samen kijken we welke stappen nodig zijn om bij jouw droombaan te komen.
 • Een actieplan maken
  Nu helder is waar je naartoe wil werken zetten we een actieplan op om jouw doel te bereiken.
 • Cv check
  Een cv is in veel gevallen nog erg belangrijk. Samen lopen we door jouw cv heen en passen we aan waar nodig of gewenst.
 • Sollicitatiegesprek oefenen
  Een sollicitatiegesprek kan erg spannend zijn. Oefenen helpt duidelijk te maken wat je over jezelf wil vertellen en hoe jij je zenuwen onder controle houdt. Samen oefenen we sollicitatiegesprekken zodat je goed voorbereid op pad gaat.
 • Gebruik maken van ons netwerk
  Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een groot netwerk opgebouwd binnen en buiten de lokale overheid. Dankzij dit netwerk kunnen we je aanbevelen bij organisaties. Ook is het mogelijk dat we netwerkgesprekken voor je organiseren. Zo kom jij – via ons – bij werkgevers aan tafel.
 • Een dag mee lopen bij een andere organisatie
  Een overstap maken naar een andere organisatie is spannend. Je weet nooit hoe dit gaat uitpakken. Door vooraf al eens kennis te maken met de organisatie die je op het oog hebt weet je beter of de organisatie bij je past.
 • Wat zijn mijn kansen op de arbeidsmarkt?
  Hoe jouw kansen zijn op de huidige arbeidsmarkt hangt af van verschillende factoren zoals ervaring en achtergrond. We brengen in kaart waar jouw unieke eigenschappen liggen en hoe je deze het best in beeld kunt brengen tijdens een gesprek.

Al met al valt er een hoop te bespreken wanneer je jouw kans op die droomjob wil optimaliseren. Heb je interesse in het onderzoeken van jouw volgende stap? Dan maken we graag vrijblijvend kennis met je.

> Reserveer direct jouw tijdsslot

Heb je interesse?

Op woensdag 8 juni organiseren we gratis vrijblijvende kennismakingen. Tijdens deze gespreken leren we je graag kennen. Aan de hand van jouw vraag bepalen we hoe een vervolg eruit kan zien. Het is niet nodig dit te overleggen met je leidinggevende, deze trajecten bieden we namelijk gratis aan voor alle medewerkers van aangesloten organisaties van het Mobiliteitscentrum. De gesprekken vinden plaats via MS teams. Je kunt jezelf inschrijven op een tijdstip naar keuze. Nadat je je hebt ingeschreven ontvang je verdere informatie per mail.

Schrijf je hier in voor een gratis kennismaking.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.