Gratis opleidingen voor (v)mbo opgeleiden!

Project Update! is in volle gang. Het project werd in het leven geroepen door A&O Fonds Gemeenten in samenwerking met het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Aan het project is een subsidie gekoppeld. Alles met het doel: behoud van werk voor (v)mbo opgeleiden. Dat houdt in dat je als (v)mbo-er gratis aan de slag kunt met jouw loopbaan via coaching én trainingen.

Loopbaanadvies
Maak dankzij Update! gratis gebruik van loopbaanadvies. Je kunt bij onze loopbaanadviseurs terecht. Samen loop je jouw loopbaan eens door. Dit helpt je bepalen waar je nu staat en waar je in de toekomst naartoe wil, binnen of buiten je huidige organisatie. Stilstaan bij je loopbaan is altijd nuttig. Je komt er bijvoorbeeld achter welke functies bij je passen, of je komt erachter dat je huidige functie heel goed bij je past en bepaalt welke stappen je in de toekomst wellicht nog wil zetten.

Mobiliteitsadvies
Ben je toe aan een nieuwe stap en weet je al welke stap dit moet zijn? Dan ben je bij onze mobiliteitsadviseurs aan het juiste adres! Samen bekijk je binnen welke organisaties en functies je graag aan de slag wil. De adviseurs kunnen je helpen via hun grote netwerk of met bijvoorbeeld sollicitatietrainingen. Onze adviseurs doen er alles aan om jou in het zadel van je droombaan te helpen.

Coaching op stressvermindering
We hebben allemaal weleens te maken met werkstress. Werkstress is niet ongezond, maar teveel stress is niet goed. Door met onze coaches in gesprek te gaan kom je erachter hoe je (werk)stress kunt verminderen zodat je meer werkplezier kunt gaan ervaren.

Trainingen
Ben jij (v)mbo opgeleid? Dan kun je gratis gebruik maken van een aantal trainingen. Je hoeft hiervoor geen goedkeuring te vragen bij je leidinggevenden en er zijn via deze subsidie geen kosten aan verbonden. Klik op de trainingen om verder te lezen:

   

   

> ALLES OVER UPDATE!

Wil je meer informatie over de trainingen of coaching? Neem dan contact met ons op.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.