Kickoff Workshopfestival i.s.m. A&O fonds Gemeenten

Op 10 mei 2021 vond de Kickoff van de Meester In Je Werk Week van het A&O fonds Gemeenten plaats. Het Mobiliteitscentrum organiseert jaarlijks in samenwerking met het A&O Fonds tijdens deze week het Workshopfestival. Ook komend jaar organiseren we weer een workshopfestival voor onze aangesloten organisaties van 8 tot en met 12 november. Lees hier meer over onze grootse plannen.

Nieuwe naam
Het A&O Fonds gaat haar bijeenkomsten komend jaar anders invullen. Om de verschillende concepten van het A&O Fonds te koppelen onder één concept is er een nieuwe naam: Safari. In plaats van de summer- en winterschool krijgen we komend jaar een zomer- en winter safari. Daarnaast komen er safari bijeenkomsten en is een deel van de workshops van ons workshopfestival afkomstig uit de safari 5-daagse (voorheen bekend als ‘Meester in je werk week’).

Het Workshopfestival
Komend jaar gaat het Mobiliteitscentrum wederom het Workshopfestival organiseren. Dit doen we in samenwerking met het A&O Fonds voor al onze aangesloten organisaties. Vanuit de A&O safari 5-daagse gaan we minstens 12 relevante en inspirerende workshops boeken voor de regio. Daarnaast verrijken we het aanbod in workshops met onze eigen workshops. Deze extra workshops worden verzorgd door onze trainers die je wellicht al kent vanuit de academie. Op deze manier zorgen we voor een groot en heel ruim aanbod in workshops waar je als aangesloten organisatie gebruik van kunt maken. Is dat alles? Nee, zeker niet. Naast een groot aanbod in workshops gaan ook onze loopbaanadviseurs en coaches weer een rol spelen in het 5-daagse festival. In korte sessies helpen ze je te onderzoeken waar je kracht ligt of geven ze je tips zodat je makkelijker kunt omgaan met werkstress. Een mooi vol programma dus, en dat helemaal gratis!

Deelnemen
Zodra het programma van het Workshopfestival meer vorm krijgt informeren we je natuurlijk via onze website en social media. Daarnaast houden we het Leer- & Ontwikkelnetwerk actief op de hoogte van onze grootse plannen.

Hopelijk ben je net zo enthousiast over alle ontwikkelingen als wij dat zijn. Blijf ons volgen voor updates rondom het Workshopfestival, dan maken we er ook dit jaar weer een feest van. Heb je naar aanleiding van dit artikel vragen over het workshopfestival? Dan kun je contact opnemen met Anoek Meesters (Coördinator West-Brabant Academie), te bereiken op 06 – 27 09 46 03 of per e-mail.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.