Najaarsprogramma academie 2023

Najaarsprogramma academie 2023

Wat gaan we doen?

Onze regionale academie zet zich voortdurend in voor talent in beweging. Dat doen we met allerlei trainingen en opleidingen voor medewerkers van onze aangesloten organisaties. Ons aanbod komt tot stand door in gesprek te gaan met allerlei HR professionals die gaan over leren en ontwikkelen binnen onze aangesloten organisaties. Het aanbod is toegankelijk voor alle medewerkers uit de regio, mits zij zijn aangesloten bij Mobiliteitscentrum Midden- en West-Brabant. Sommige trainingen en opleidingen bieden we kosteloos aan, anderen zijn tegen een vergoeding te volgen. Betaalde trainingen kunnen gevolgd worden na afstemming met de leidinggevende van de deelnemer.

In company aanbod

Naast het aanbieden van trainingen en opleidingen op basis van open inschrijving bieden we ook in-company trainingen aan. Dit houdt in dat we ook teamtrainingen, vakopleidingen en andere soorten opleidingswensen kunnen uitvoeren. Dankzij ons grote netwerk aan trainers én samenwerking met onze aangesloten partijen kunnen we trainingen met regelmaat voor een interessant tarief aanbieden.

Het programma

Het programma van de academie is gestoeld op drie thema’s:

  • Boost yourself
    Toe aan een nieuwe impuls in je persoonlijke ontwikkeling? Dan kun je binnen dit thema helemaal los. Onder dit kopje vallen de trainingen die jou verder helpen. Denk bijvoorbeeld aan NLP trainingen, creatieve trainingen en trainingen rondom leiderschap.
  • Lekker in je vel
    Goed in je vel zitten is bepalend voor onder andere je productiviteit, enthousiasme, stresslevel en zelfvertrouwen. We helpen je daarom graag op weg om nog lekkerder in je vel te zitten. Binnen dit thema vind je trainingen over bijvoorbeeld het beïnvloeden van je omgeving en krachtig communiceren.
  • Bouwen aan (vak)kennis
    Het leven vliegt aan ons voorbij, en zo ook alle ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Binnen dit thema bieden we trainingen en opleidingen aan die jou helpen in je functie. Zo kun jij met alle actuele kennis op zak aan de slag.

Bekijk het programma hier.

Promoten in jouw organisatie

Wil je de opleidingen promoten binnen jouw organisatie? Download dan hier het gratis promotiemateriaal:

> Kalender september
> Kalender oktober
> Kalender november

Meer informatie

Heb je vragen, opmerkingen of tips rondom ons aanbod? Dan kun je terecht bij Bart van Dam en Romy Boender. Zij zijn te bereiken via academie@west-brabant.eu. Bekijk het complete aanbod van de academie hier.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.