Praktisch en speels omgaan met dilemma’s

Praktisch en speels omgaan met dilemma’s dankzij Voice Dialogue

Als coach en trainer zoek ik altijd naar manieren om uitdagingen op een ervaringsgerichte, praktische, speelse en actieve manier te verkennen met mijn deelnemers. Een van de methoden die ik graag inzet om dit te bereiken, is Voice Dialogue.

Maar wat is Voice Dialogue eigenlijk?
Laat me je er meer over vertellen. Voice Dialogue nodigt je uit om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken, waarbij je jezelf ziet als een complex geheel van verschillende ‘ikken’. Deze methode draait om het ontdekken en begrijpen van je verschillende subpersoonlijkheden, elk met hun eigen tegenstrijdige behoeften. In Voice Dialogue ga je in gesprek met deze verschillende facetten van jezelf om jezelf beter te leren kennen en op een gebalanceerde manier keuzes te maken. Deze ‘ikken’ bekijken de wereld allemaal vanuit een ander perspectief, met verschillende gewoonten, gevoelens en gedachten die ons gedrag beïnvloeden. Het uitgangspunt van Voice Dialogue is dat het zich richt op wie je bent in al je veelzijdigheid, zonder te focussen op wat er ‘fout’ is en verbeterd moet worden, maar eerder op ‘wat er is’.

Wat kun je verwachten?
Hoe meer we weten over onze verschillende ‘ikken’, hoe bewuster we keuzes kunnen maken in ons leven en hoe effectiever we worden in onze interacties. Je leert op een speelse manier om anders om te gaan met je vragen dan je gewend bent, op een meer creatieve, losse en vrije manier.

Wil je het zelf ervaren?
Dan ben je van harte uitgenodigd voor onze kennismakingsworkshop “Ik (k)en mijn Ikken” op vrijdag 2 februari 2024. Tijdens deze workshop maak je kennis met deze methode voor persoonlijke- en loopbaanontwikkeling. Je leert hoe de methode is opgebouwd en ervaart hoe je dit in een vereenvoudigde vorm op jezelf kunt toepassen. Schrijf je nu in en ontdek hoe je dilemma’s op een praktische en speelse manier kunt verkennen met Voice Dialogue.

> Nu inschrijven voor Voice Dialogue

Meer over de trainer
Sandra Braam is actief als Loopbaanadviseur en trainer bij het Mobiliteitscentrum. Dagelijks werkt ze samen met individuele coachees en teams om het optimale in mensen naar boven te halen. Haar trainingen dragen hieraan bij.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.