Professionalisering Flex West-Brabant

Professionalisering Flex West-Brabant

Flex West-Brabant is een geoliede machine. Onze medewerkers van de inhuurdesk draaien op volle toeren om flexibele externe inhuur mogelijk te maken. Wanneer we naar de geschiedenis van Flex West-Brabant kijken valt op dat de externe inhuur binnen onze regio blijft stijgen. Dat betekend dat er meer werk, vragen en uitdagingen op ons pad komen. Om jouw organisatie zo goed mogelijk te blijven bedienen zijn we daarom begonnen aan een professionaliseringstraject. Binnen dit project wordt gekeken naar de wensen van de aangesloten organisaties, de uitdagingen waar onze organisatie mee in aanraking komt en de ambities voor de toekomst.

Waar staan we nu?

“In de afgelopen periode hebben we vrijwel alle aangesloten gemeenten en organisaties gesproken. We zijn bij hen op bezoek geweest en hebben met onder andere de key-users, HR-adviseurs, managers en financieel medewerkers gesproken over de huidige inhuurprocedure en wensen binnen de dienstverlening. Naast dat we veel mensen hebben mogen ontmoeten, hebben we ook veel gemeentehuizen van binnen mogen bewonderen. Van monumentale tot hypermoderne panden en van klein tot groot, we hebben ons verwonderd over de mooie locaties. Tijdens de ontmoetingen hebben we veel waardevolle informatie mogen verzamelen.

De volgende stap is het analyseren van alle verzamelde input. Hierna zullen we bevindingen opstellen en aanbevelingen doen aan de stuurgroep. Zij zullen vervolgens keuzes maken voor de visie op onze dienstverlening. Dit bepaalt het verdere verloop van het project.”

Het is de bedoeling dat Flex West-Brabant aan de hand van die gemaakte keuzes door kan met het vertalen van de aanbevelingen naar concrete acties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het werven van extra expertise, het bijwerken van de dienstverlening of het aanpassen van bepaalde zaken. Wil je nu vast meer weten van dit project? Neem dan contact op met de inhuurdesk via inhuurdesk@flexwestbrabant.nl.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.