Regionaal Stagebureau | Welkom Rens!

Regionaal Stagebureau | Welkom Rens!

Het afgelopen jaar hebben Alexandre en Isabel zich met veel enthousiasme ingezet voor het Regionaal Stagebureau. Hun inspanningen hebben geleid tot een groei in stageplekken bij aangesloten organisaties en verbeterde contacten met scholen. Met hun stage die op 3 juni eindigt, is er gezocht naar nieuwe studenten die hun taken kunnen overnemen. Deze studenten zijn gevonden en zullen met evenveel plezier en toewijding aan de slag gaan.

Nieuw talent aan boord: welkom Rens!

Een van de nieuwe stagiairs, Rens Halmans, is al begonnen bij het Mobiliteitscentrum. Hij zal tot augustus het Regionaal Stagebureau zelfstandig (onder begeleiding) bemannen, totdat zijn mede-stagiaire zich bij hem voegt. Gedurende deze periode zal Rens verantwoordelijk zijn voor alle lopende en nieuwe taken binnen het stagebureau.

Rens stelt zich graag voor:

“Ik ben Rens Halmans en op 21 mei ben ik begonnen aan mijn stage als ambassadeur van het stagebureau. Ik zit nu in het laatste jaar van mijn opleiding Human Resource Management bij Fontys Hogeschool in Tilburg. In Tilburg woon ik nu al vier jaar met veel plezier. Hiervoor heb ik stagegelopen in de uitzendbranche en ga nu voor de eerste keer proeven aan werken binnen de lokale overheid. Ik zal aan de slag gaan met de werkzaamheden van het stagebureau en zal hierbij de taken van Isabel en Alexandre overnemen en uitbouwen.

Naast mijn studie en stage ben ik dol op voetbal. Ik speel zelfs nog in een vriendenteam in het zonnige Maastricht. Hier ben ik geboren en getogen, dus wees niet verrast door mijn exotische accent. Verder sponsor ik de sportschool door mijn ambitie om het fitnessen weer op te pakken en speel ik sinds een paar jaar ukelele. Ik kijk ernaar uit om mijn afstudeerstage in de regio af te ronden en met jullie samen te werken!”

Wat Betekent Dit Voor HR Professionals?

  • Continuïteit en Enthousiasme
    Met de komst van Rens is er continuïteit gewaarborgd binnen het Regionaal Stagebureau. Zijn enthousiasme en frisse blik zullen bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het stageprogramma. Dit betekent dat aangesloten organisaties kunnen blijven rekenen op de ondersteuning en inzet die zij gewend zijn.
  • Uitbreiding van Netwerken
    Rens’ achtergrond in human resource management en zijn ervaring binnen de uitzendbranche brengen nieuwe perspectieven met zich mee. Dit kan leiden tot innovatieve ideeën voor het verbeteren van stageplaatsen en het versterken van de banden met onderwijsinstellingen. Voor HR-professionals betekent dit meer kansen om talentvolle studenten aan te trekken en te behouden.
  • Persoonlijke Benadering
    Rens’ persoonlijke benadering en openheid over zijn achtergrond en interesses zorgen voor een toegankelijke en benaderbare stagecoördinator. Dit kan het contact en de samenwerking tussen het stagebureau en de organisaties versoepelen, wat resulteert in een efficiëntere afstemming van stagebehoeften en -mogelijkheden.

Met Rens zetten we onze ambities door. Jouw organisatie kan blijven rekenen op de ondersteuning en toewijding rondom het aantrekken van stagiairs, terwijl er ook ruimte is voor vernieuwing en verbetering. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.