Sessie: zo dit dat met jouw pensioen!

Onze samenleving verandert voortdurend en uw pensioen verandert mee. Veranderingen in AOW-leeftijden, opbouw van ABP pensioen en keuzemogelijkheden wanneer je met pensioen gaat, maken pensioen vaak een lastig onderwerp. Voor veel mensen lijkt pensioen nog ver weg, voor anderen komt het steeds dichterbij. Het is hoe dan ook belangrijk om je te verdiepen in jouw pensioen. Zo krijg je antwoorden op vragen als:

  • Kan ik eerder, of juist later met pensioen gaan?
  • Wat is voorwaardelijk pensioen, en waar moet ik op letten?
  • Hoeveel pensioen en AOW bouw ik op ?
  • Hoeveel pensioen kan ik laten uitkeren als ik stop?
  • Wat gebeurt er met mijn pensioen als ik minder ga werken?
  • Wat is nabestaandenpensioen en wat kan ik hiermee doen?
  • Ik wil zelf berekeningen maken: hoe werkt MijnABP?

Leven deze vragen ook bij jou? Meld je dan nu aan voor de online presentatie met de ABP pensioenvoorlichter: KLIK HIER
De sessies vinden plaats op meerdere data. Er zijn al een aantal sessies vol, op dit moment kun je nog inschrijven voor 16 en 23 september. Bekijk de beschikbare data en tijdstippen hier.

Pensioen is belangrijk
Werkgevers vinden het belangrijk dat je weet wat de mogelijkheden zijn met jouw ABP-pensioen. Daarom hebben we, in samenwerking met ABP, een online presentatie georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u onder meer antwoord op bovenstaande vragen. De presentatie kan je thuis of op de werkplek volgen via Microsoft Teams. Tijdens de presentatie is het mogelijk vragen te stellen aan de ABP pensioenvoorlichter, dit kan zowel mondeling als in de chat. Let op: de presentatie is – in verband met beperkte tijd – niet bedoeld om uitgebreid stil te staan bij persoonlijke casuïstiek. Voor persoonlijke vragen kun je contact opnemen met de klantenservice van het ABP, te bereiken op 045-5796070.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.