Sneak preview: Workshopfestival 2021

Voor je het weet is het november, en dat betekent tijd voor het Workshopfestival! Ook dit jaar organiseren we het festival in combinatie met het A&O Fonds Gemeenten en de ‘Meester in je Werkweek’. We gaan dit jaar wederom voor een online editie boordevol interessante sprekers. We streven naar maar liefst 23(!!) workshops! Vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier op met 3 thema’s, dus lees snel verder!

Zelfstandig ondernemerschap
Met een nieuw thema trappen we de sneak preview af. Steeds meer ambtenaren hebben de ambitie (ook) als zelfstandig ondernemer te starten. Toch kan zo’n start enorm spannend zijn, want hoe doe je dat eigenlijk? BaazZ uit Tilburg is gespecialiseerd in het opleiden van mensen naar zelfstandig ondernemerschap. Met jarenlange ervaring laten ze jou zien wat zelfstandig ondernemerschap inhoudt en hoe je eraan kunt beginnen.

Gezondheid en balans
Vitaliteit is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. We werken langer door en werk en privé lopen door het thuiswerken soms (ongewenst) door elkaar heen. Hoe ga je om met het hybride werken? Hoe ga je om met werkstress? Waar zit je werkgeluk? Deze vragen gaan we beantwoorden in verschillende workshops en trainingen van onder andere Smartlife Academy, Bestuurs Academie, Richard Heijne en Karen van de Wiel.

Communicatie en werkvormen
Onze manier van communiceren verandert doorlopend. Daarom hebben we extra ingezet op deze thema’s tijdens het workshopfestival. Niet alleen het thuis- of hybride werken verandert de manier van communiceren en onze werkvormen, maar ook de nieuwe stroom aan tools blijft groeien. Onder andere Inge Evers en Anne-Marie Backx gaan je voorzien van nieuwe kennis, inzichten, werkvormen en praktische tips.

Hoppa, dat zijn de eerste drie thema’s. Vanaf 27 september is het programma definitief. Per 4 oktober kun je je inschrijven voor één van de workshops van het workshopfestival. Naast de workshops kun je deze week ook terecht bij onze coaches voor gratis loopbaanadvies. Wil je meer weten over het workshopfestival? Dan kun je terecht bij Anoek Meesters, coördinator West-Brabant Academie. We hopen je natuurlijk te zien tijdens het workshopfestival. Wil je niets missen van de aankondigingen? Houd dan onze socials in de gaten.

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.