Talent in beweging: data analyse!

Talent in beweging: data analyse!

Bij het Mobiliteitscentrum zijn we altijd op zoek naar talent om regio West-Brabant te versterken. Zeker op vlak van data zien we steeds meer vacatures ontstaan. Logisch, want wie goed omgaat met data kan allerlei processen binnen en buiten de eigen organisatie optimaliseren. In de komende weken mogen wij Robbert Schuller verwelkomen. Hij zal voor ons in kaart brengen waar onze data zich bevindt en hoe we hier goed gebruik van kunnen maken.

Wie is Robbert?

“Ik ben jaren actief geweest als communicatiemedewerker/webmaster. Onlangs leek het me tijd voor een nieuwe stap. Ik heb daarom de switch gemaakt naar een functie als data-analist. Ik heb beginnende ervaring op gebied van (big) data en data-analyse. Mijn wens is om organisaties te helpen datagericht te gaan werken. Ik zorg graag voor het leggen van de verbinding tussen techniek en de vraag naar relevant en betrouwbaar cijfermateriaal. Daarbij ondersteun ik met rapportages bij het aanbrengen van duiding zodat er goed onderbouwde beslissingen en continue verbetering van processen mogelijk is. Ik ben iemand die gaat voor kwaliteit, kritisch blijft en zichzelf vaktechnisch en persoonlijk verder wil ontwikkelen.”

Wat gaat Robbert doen?

Ook onze organisatie werkt met allerlei data. We zijn een klein team waar best een hoop data wordt verzameld. Met het analyseren van deze data kunnen we zeker versterking gebruiken. Robbert zal ons gedurende 8 weken helpen in kaart te brengen waar onze data zich bevindt. Zijn verbetervoorstel biedt ons de mogelijkheid beter gebruik te maken van de beschikbare data waardoor we als organisatie kunnen groeien.

Laat Robbert ook jouw organisatie verder helpen!

Robbert is per direct beschikbaar voor een nieuwe functie van 32 uur in regio West-Brabant. Hij volgt nu de opleiding Big Data Analytics op bachelor-niveau. De opleiding zal hij in maart 2023 afronden. We gunnen Robbert een fijne werkplek waar hij als rustige, stabiele en betrouwbare kracht kan meebouwen aan de ambities van de organisatie. Denk je nu: ‘mijn organisatie kan ook wel wat hulp gebruiken rondom big data’? Laat het Robbert dan weten! Plan gerust een moment met hem om kennis te maken. Je kunt hem bereiken via r.schuller@planet.nl of op 06-19656757.

 

Courtney van Oers

Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney. Tekst van Courtney.